Babydan Flex Section L Wit - 72cm

No. d'article 37869526
Babydan Flex Section L Wit 72 cm Met de Flexsystemen van Babydan kan je zelf een ruimte afbakenen waar je kindje niet mag komen (bijvoorbeeld in de buurt van een open haard) of een ruimte maken waar je kindje naar hartenlust veilig kan spelen (bijvoorbeeld als je hondjes in huis hebt een ruimte
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 31,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Babydan Flex Section L Wit 72 cm

Met de Flexsystemen van Babydan kan je zelf een ruimte afbakenen waar je kindje niet mag komen (bijvoorbeeld in de buurt van een open haard) of een ruimte maken waar je kindje naar hartenlust veilig kan spelen (bijvoorbeeld als je hondjes in huis hebt een ruimte afbakenen waar alle speelgoedjes liggen en waar je kapoen zonder problemen kan rondkruipen). Ook als er bovenaan de trap een balustrade voorzien is met open vakken is een Flexsysteem van Babydan een ideale oplossing. Zolang je kindje klein is (en dus tussen de vakken zou kunnen vallen), plaats jehetsysteem voor de balustrade. Waar de trapopening is installeer je vervolgens het deurtje.

DezeSection L wordt gebruiktomje reeds bestaande Babydan Flexhekuit te breiden. Zo wordt de afmeting van het hek verlengd met 72 cm.

  • Extra verlengdeel voor een Babydan Flex hek
  • Afmeting: 72 cm
  • Hoogte: 71 cm
Spécifications
Merk BABYDAN
Kleur Wit/Beige
Leveranciersnummer 006104010
Description Babydan Flex Section L Wit - 72cm
    Chargement en cours
    Chargement en cours