Babydan Flex Section M Zwart - 33cm

No. d'article 37869515
Babydan Flex Section M Zwart 33 cm Met de Flexsystemen van Babydan kan je zelf een ruimte afbakenen waar je kindje niet mag komen (bijvoorbeeld in de buurt van een open haard) of een ruimte maken waar je kindje naar hartenlust veilig kan spelen (bijvoorbeeld als je hondjes in huis hebt een ruimte
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 20,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Babydan Flex Section M Zwart 33 cm

Met de Flexsystemen van Babydan kan je zelf een ruimte afbakenen waar je kindje niet mag komen (bijvoorbeeld in de buurt van een open haard) of een ruimte maken waar je kindje naar hartenlust veilig kan spelen (bijvoorbeeld als je hondjes in huis hebt een ruimte afbakenen waar alle speelgoedjes liggen en waar je kapoen zonder problemen kan rondkruipen). Ook als er bovenaan de trap een balustrade voorzien is met open vakken is een Flexsysteem van Babydan een ideale oplossing. Zolang je kindje klein is (en dus tussen de vakken zou kunnen vallen), plaats je het systeem voor de balustrade. Waar de trapopening is installeer je vervolgens het deurtje.

Deze Section M wordt gebruikt om jereeds bestaandeBabydanFlex hekuitte breiden. Zo wordt de afmeting van het hek verlengd met 33 cm.

  • Extra verlengdeel voor een Babydan Flex hek
  • Afmeting: 33 cm
  • Hoogte: 71 cm
Spécifications
Merk BABYDAN
Kleur Zwart
Leveranciersnummer 006103004
Description Babydan Flex Section M Zwart - 33cm
    Chargement en cours
    Chargement en cours