Babydan Speeltapijt foam 9 tegels - Groen - 30x30 cm/tegel

No. d'article A00127715
Deze schuimrubberen tegels zijn perfect voor de speelruimte van je kind. Ze vormen een zachte, maar toch makkelijk af te vegen, speelmat en beschermen je kindje tegen eventuele koude van de ondergrond. Bovendien kun je de mat zo klein of zo groot maken als je zelf wilt, of in een creatieve vorm
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 28,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Deze schuimrubberen tegels zijn perfect voor de speelruimte van je kind. Ze vormen een zachte, maar toch makkelijk af te vegen, speelmat en beschermen je kindje tegen eventuele koude van de ondergrond. Bovendien kun je de mat zo klein of zo groot maken als je zelf wilt, of in een creatieve vorm leggen.

De kleuren van deze tegels kunnen afwijken van elkaar, dit is geen productiefout. Dit de bedoeling hiervan is het creëren van extra dimensie in de verschillende tegels onderling.

• Materiaal: polyethyleen (schuimrubber)
• Afmetingen: 30 x 30 cm en 1,5 cm dik
• Set van 9 tegels
• Kleur: donkergrijs
• Gemakkelijk schoon te maken met water

Het Deense merk BabyDan heeft als slogan 'Matters of the Heart' en dat blijkt ook uit hoe ze over hun producten praten: hun materialen zijn beter, hun veiligheidsstandaarden hoger, ze werken duurzaam waar mogelijk … om die kleine hartendiefjes veilig te houden. Ze maken veiligheidshekjes, maar ook andere veiligheidsproducten, meubelen, textiel en accessoires voor de kinderkamer.

Spécifications
Merk Babydan
Kleur groen
Leeftijd Vanaf 3 maanden
Omschrijving 2 Groen - 30x30 cm/tegel
Description Babydan Speeltapijt foam 9 tegels - Groen - 30x30 cm/tegel
    Chargement en cours
    Chargement en cours