Babydan Y-Spoel Voor Deurhek

No. d'article 31851310
Dit hulpstuk in Y-vorm is geschikt voor de deurhekjes Premier van Babydan. De hulpstukken zijn eenvoudig aan de trapspijlen te bevestigen wanneer aan één van de weerszijden van de trap geen muur aanwezig is. (Kan ook aan beide zijden geïnstalleerd worden als er aan beide zijden spijlen zouden zijn.
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 14,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Dit hulpstuk in Y-vorm is geschikt voor de deurhekjes Premier van Babydan. De hulpstukken zijn eenvoudig aan de trapspijlen te bevestigen wanneer aan één van de weerszijden van de trap geen muur aanwezig is. (Kan ook aan beide zijden geïnstalleerd worden als er aan beide zijden spijlen zouden zijn. Hier zijn dan in totaal 4 Y-spoelen voor nodig.)

  • Materiaal: Metaal

Het Deense merk BabyDan heeft als slogan 'Matters of the Heart' en dat blijkt ook uit hoe ze over hun producten praten: hun materialen zijn beter, hun veiligheidsstandaarden hoger, ze werken duurzaam waar mogelijk … om die kleine hartendiefjes veilig te houden. Ze maken veiligheidshekjes, maar ook andere veiligheidsproducten, meubelen, textiel en accessoires voor de kinderkamer.

Spécifications
Merk BABYDAN
Kleur Zilver
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Description Babydan Y-Spoel Voor Deurhek
    Chargement en cours
    Chargement en cours