Babylonia Draagdoek Tricot-Slen Cool - Silver Cloud

No. d'article A00078322
De Tricot-slen draagdoek van Babylonia is een rekbare draagdoek. Hij is gemaakt van een rekkende stof waarin baby's erg comfortabel kunnen zitten of liggen. Als je de draagdoek goed knoopt en de banen over de rug en de schouders goed spreidt, is hij ook voor ouders erg comfortabel. De rekbare
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 69,95
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Tricot-slen draagdoek van Babylonia is een rekbare draagdoek. Hij is gemaakt van een rekkende stof waarin baby's erg comfortabel kunnen zitten of liggen. Als je de draagdoek goed knoopt en de banen over de rug en de schouders goed spreidt, is hij ook voor ouders erg comfortabel.

De rekbare draagdoek wordt eerst volledig geknoopt (= op de juiste manier rond het lichaam van de ouder gewikkeld en vastgeknoopt) voor je de baby erin zet. Dit is ideaal voor beginners: je kan rustig oefenen zonder je baby, en je kan zorgen dat hij goed zit voor je de baby erbij betrekt. (Ook handig voor als je eerst met de auto moet rijden: je knoopt hem thuis en zet de baby er op locatie pas in.)

Op de website van Babylonia zijn instructievideo's te vinden waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de draagdoek knoopt. Op het internet zijn ook ontelbare video's en forums te vinden die kunnen helpen. Bij problemen of vragen kan je ook steeds de hulp inroepen van een draagconsulent. Maar natuurlijk helpen onze medewerkers in de winkel je ook met plezier!

In een rekbare draagdoek draag je je baby op je buik met het gezichtje naar jou toe op kusjeshoogte. Bij kleine baby's trek je de banden hoog genoeg voor een optimale ondersteuning van het nekje. Zo zit je baby steeds veilig, geborgen, in de ergonomische M-houding (beentjes en heupen) met een gekromde rug (foetale houding) en met een goede nekondersteuning.

• Materiaal: 100% Newlife garen, gemaakt van gerecycleerde PET-flessen
• Weegt bijna niets, vochtregulerend en ademend, heerlijk koel, droogt snel, onderhoudsvriendelijk
• Met lichte rek (rekt iets minder dan de andere Tricot-Slens)
• Eén maat, past iedereen
• Eerst knopen, dan baby erin
• Geschikt voor kinderen van 3 tot 15 kg
• Ergonomisch: de baby zit in de optimale M-houding
• Wassen op 30 graden
• Mag niet in de droger, strijken op lage stand

Babylonia werd opgericht nadat een kersverse mama, Ingrid Guikers, een draagzak kocht voor haar zoontje om praktische redenen en de ontelbare voordelen van dragen ontdekte. Ze verdiepte zich er jarenlang in, gaf lezingen en ontwikkelde ergonomische draagdoeken, wat uiteindelijk leidde tot de opstart van Babylonia. Ze wou zo veel mogelijk mama's en papa's hun kindjes met plezier zien dragen.

Spécifications
Merk BABYLONIA
Kleur Grijs
Leveranciersnummer BDDTSC941
Omschrijving 2 Silver Cloud
Description Babylonia Draagdoek Tricot-Slen Cool - Silver Cloud
    Chargement en cours
    Chargement en cours