Beaba Babycook Solo - Dark Grey

No. d'article A00086886
De Babycook Solo van Beaba is een stoomkoker en blender in 1. Met 4 functies: stomen, pureren, ontdooien en verwarmen. Zo maak je in ongeveer 20 minuten een supergezonde en lekkere maaltijd voor je kindje. Doordat het voedsel gestoomd wordt, blijven alle vitamines en mineralen optimaal bewaard en
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 149,00
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Babycook Solo van Beaba is een stoomkoker en blender in 1. Met 4 functies: stomen, pureren, ontdooien en verwarmen. Zo maak je in ongeveer 20 minuten een supergezonde en lekkere maaltijd voor je kindje.

Doordat het voedsel gestoomd wordt, blijven alle vitamines en mineralen optimaal bewaard en behouden de voedingsmiddelen hun oorspronkelijke smaak.
Je kan er een fruit- of groentepapje in klaarmaken, maar ook een complete maaltijd met vlees of vis. Uniek is ook de mogelijkheid om met de pasta/rijstkoker (apart verkrijgbaar) pasta- of rijstgerechten te bereiden. Alle ingrediënten gaan rauw in de Babycook en worden gestoomd, wat de gezondste manier van voedselbereiding is. Zonder toevoeging van zout, suiker of conserveringsmiddelen. Er zit erg veel smaak aan het voedsel, wat belangrijk is voor de smaakontwikkeling van je kindje.
Na het stomen kan je in de Babycook pureren tot de gewenste dikte. Je hebt de mogelijkheid om met of zonder stoomvocht te pureren. Zo kan de textuur van de voeding aangepast worden om je kindje te laten wennen aan vaste voeding. Als je porties hebt ingevroren, kan je deze weer in de Babycook ontdooien en opwarmen met optimaal behoud van vitamines en mineralen.  
De grote inhoud (1100 ml) maakt het ook mogelijk om voor je baby meerdere porties klaar te maken of één grote portie voor je peuter. 

 • Geschikt voor het stomen, pureren, ontdooien en verwarmen van voedsel
 • Snelle en eenvoudige bediening
 • Pureren tot gewenste dikte
 • Inclusief spatel om het stoommandje veilig te verwijderen
 • Gratis receptenboekje
 • Ontkalkingsindicator
 • Geluidssignaal en lampje bij het einde van de kooktijd
 • Vaatwasmachinebestendig
 • Inhoud: 1100 ml
Spécifications
Merk BEABA
Kleur Grijs
Leveranciersnummer 912794
Description Beaba Babycook Solo - Dark Grey
  Chargement en cours
  Chargement en cours