Beaba Bewaarpotjes Glas Set 4-pack - 2x150ml Pink/Eucalypthus Green,2x250ml Grey/Dark B

No. d'article A00199753
Bereid jij zelf vaak groente- en fruitpap voor je kindje? Dan kan je deze handige glazen bewaarpotjes van Beaba niet meer missen in je keuken! Je neemt altijd makkelijk een zelfbereide maaltijd mee wanneer je met je kindje op stap gaat. Of je kan  jezelf tijd en moeite besparen door grotere porties
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 39,95
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Bereid jij zelf vaak groente- en fruitpap voor je kindje? Dan kan je deze handige glazen bewaarpotjes van Beaba niet meer missen in je keuken! Je neemt altijd makkelijk een zelfbereide maaltijd mee wanneer je met je kindje op stap gaat. Of je kan  jezelf tijd en moeite besparen door grotere porties te maken, die je dan kan invriezen.

De bewaarpotjes sluiten hermetisch af en bewaren zo perfect de smaken en aroma's. Je mag ze in de magnetron gebruiken, dus je tovert in een mum van tijd een gezonde en verse maaltijd op tafel. Op elk potje staat een duidelijk leesbare maatverdeling, zo weet je steeds exact hoeveel je kindje gegeten heeft.

• Glazen potje met soepel kunststof deksel
• Met maatverdeling
• Hermetisch afsluitbaar
• Bestand tegen temperatuurschommelingen (opwarmen, invriezen, steriliseren)
• Inhoud: 2x 150ml en 2x 250 ml

Al 30 jaar ontwikkelt het Franse merk Béaba producten voor baby's en ouders met als doel hen te ondersteunen en het leven makkelijker te maken. Ze begonnen met de Babycook en dat was meteen een schot in de roos. Ze bouwden verder op hun succes en ontwikkelden intussen meer dan 200 producten met een focus op kwaliteit, gemakkelijk gebruik en een modern en elegant design.

Spécifications
Merk BEABA
Kleur Multi
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Omschrijving 2 2x150ml Pink/Eucalypthus Green,2x250ml Grey/Dark B
Description Beaba Bewaarpotjes Glas Set 4-pack - 2x150ml Pink/Eucalypthus Green,2x250ml Grey/Dark B
    Chargement en cours
    Chargement en cours