Beaba Eetset Siliconen 4 Stuks - Jungle Blue Green Grey

No. d'article A00086901
Mooie en handige siliconen eetset voor peuters die klaar zijn om zelf te leren eten. De set bestaat uit een bordje en kommetje met zuignap, zodat het stabiel op je tafel of op het eetblad blijft staan, een drinkbeker en een lepeltje. Het bordje heeft ronde hoeken en opstaande randen zodat je kindje
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 35,95
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Mooie en handige siliconen eetset voor peuters die klaar zijn om zelf te leren eten. De set bestaat uit een bordje en kommetje met zuignap, zodat het stabiel op je tafel of op het eetblad blijft staan, een drinkbeker en een lepeltje. Het bordje heeft ronde hoeken en opstaande randen zodat je kindje makkelijk eten kan opscheppen. De lepel is zo gevormd dat hij perfect past in kleine kinderhandjes.

  • Set bestaande uit 4 stuks: bord, kom, beker en lepel
  • Vervaardigd uit siliconen
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Geschikt voor de magnetron

Al 30 jaar ontwikkelt het Franse merk Béaba producten voor baby's en ouders met als doel hen te ondersteunen en het leven makkelijker te maken. Ze begonnen met de Babycook en dat was meteen een schot in de roos. Ze bouwden verder op hun succes en ontwikkelden intussen meer dan 200 producten met een focus op kwaliteit, gemakkelijk gebruik en een modern en elegant design.

Spécifications
Merk BEABA
Kleur Blauw
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Leveranciersnummer 913472
Omschrijving 2 Jungle Blue Green Grey
Description Beaba Eetset Siliconen 4 Stuks - Jungle Blue Green Grey
    Chargement en cours
    Chargement en cours