Beaba Maaltijdset Siliconen Blue - Bordje met 3 vakjes en Peuterlepel

No. d'article A00067685
Ideaal bordje voor je peuter die zelfstandig leert eten! Deze Beaba eetset uit zacht en onbreekbaar silicone, bestaat uit een vakjesbord en een 2de leeftijd lepel. Door de verdeling in verschillende vakjes, blijven de smaken en texturen van het eten gescheiden. Om ongelukjes te voorkomen zit er een
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 25,95
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Ideaal bordje voor je peuter die zelfstandig leert eten! Deze Beaba eetset uit zacht en onbreekbaar silicone, bestaat uit een vakjesbord en een 2de leeftijd lepel. Door de verdeling in verschillende vakjes, blijven de smaken en texturen van het eten gescheiden. Om ongelukjes te voorkomen zit er een zuignap onder het bordje om het stevig op zijn plaats te houden op je tafel of eetblad. De ergonomische vorm van de lepel zorgt dat deze perfect in het handje van je kleintje ligt.

  • Set van bord met vakjes en lepel 2de leeftijd
  • Vervaardigd uit silicone
  • Met zuignap
  • Vaatwasmachine- en microgolfbestendig

Al 30 jaar ontwikkelt het Franse merk Béaba producten voor baby's en ouders met als doel hen te ondersteunen en het leven makkelijker te maken. Ze begonnen met de Babycook en dat was meteen een schot in de roos. Ze bouwden verder op hun succes en ontwikkelden intussen meer dan 200 producten met een focus op kwaliteit, gemakkelijk gebruik en een modern en elegant design.

Spécifications
Merk BEABA
Kleur Blauw
Leeftijd Vanaf 12 maanden
Omschrijving 2 Bordje met 3 vakjes en Peuterlepel
Description Beaba Maaltijdset Siliconen Blue - Bordje met 3 vakjes en Peuterlepel
    Chargement en cours
    Chargement en cours