Beaba Luiertas Geneve II - Navy with Stripes

No. d'article A00087063
Met de Beaba luiertas heb je altijd alles bij de hand om op stap te gaan met je kindje. Door de goede onderverdeling kan je makkelijk alles terugvinden. Het voorste opbergvak kan je ook los gebruiken, ideaal voor een kleine uitstap of wandeling. Hierin kan je ook je persoonlijke items kwijt zoals
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 99,95
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Met de Beaba luiertas heb je altijd alles bij de hand om op stap te gaan met je kindje. Door de goede onderverdeling kan je makkelijk alles terugvinden. Het voorste opbergvak kan je ook los gebruiken, ideaal voor een kleine uitstap of wandeling. Hierin kan je ook je persoonlijke items kwijt zoals sleutels, gsm,... Aan de zijkant van de tas kan je de bijgeleverde straps bevestigen om de tas eenvoudig aan je kinderwagen te bevestigen. Er wordt een opvouwbaar en comfortabel verschoningsmatje bijgeleverd, zodat je je kindje overal snel kan verschonen. Verder zit er ook een isoleertas bij om een fles koud of warm te houden en een fopspeentasje om je fopspeen netjes op te bergen.

  • Verzorgingstas met 16 verschillende vakken
  • Handvaten en schouderriem
  • Inclusief verzorgingsmatje, fopspeentasje en isoleertas
  • Volume: 23l
  • Afmetingen: B 30 x D 44 x H 26

Al 30 jaar ontwikkelt het Franse merk Béaba producten voor baby's en ouders met als doel hen te ondersteunen en het leven makkelijker te maken. Ze begonnen met de Babycook en dat was meteen een schot in de roos. Ze bouwden verder op hun succes en ontwikkelden intussen meer dan 200 producten met een focus op kwaliteit, gemakkelijk gebruik en een modern en elegant design.

Spécifications
Merk BEABA
Kleur Blauw
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Omschrijving 2 Navy with Stripes
Description Beaba Luiertas Geneve II - Navy with Stripes
    Chargement en cours
    Chargement en cours