Boonanza Hak ik heb je - Spel

No. d'article 32711398
Bonanza In dit communicatieve kaartspel handelen de spelers met hun bonen en verbouwen deze op hun akkers. Wie troggelt de andere spelers de beste bonen af en verdient het meeste geld? Iedere speler krijgt 5 bonenkaarten en moet deze op volgorde in zijn hand houden. Verder heeft iedere speler twee
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 9,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Bonanza

In dit communicatieve kaartspel handelen de spelers met hun bonen en verbouwen deze op hun akkers. Wie troggelt de andere spelers de beste bonen af en verdient het meeste geld?

Iedere speler krijgt 5 bonenkaarten en moet deze op volgorde in zijn hand houden. Verder heeft iedere speler twee bonenvelden. Op elk daarvan mag hij één soort bonen verbouwen. Als je aan de beurt bent, moet je de eerste kaart en mag je de tweede kaart uit je hand verbouwen. Daarna draai je twee nieuwe bonenkaarten open die je mag houden of verhandelen. Je mag ook kaarten uit je hand verhandelen. Dat kannuttig zijn, want een bonenveld is meer waard als er meer kaarten van een soort op liggen. Enalsje een soort moetverbouwendieer nietligt,moet je een ander verkopen. En dat kan wel eens te vroeg komen... Je kunt er per spel echter wel één keer voor kiezen om voor drie thalers een extra bonenveld te kopen. Het spel is afgelopen als de stapel bonenkaarten drie keer is doorgespeeld. Wie daarna het meeste geld heeft, wint.

Boonanza is een fascinerend handelsspel van de auteur van Agricola en Le Havre en is een echte aanrader voor liefhebbers van bijvoorbeeld De Kolonisten van Catan.

  • Spelers: 3-5
  • Leeftijd: Vanaf 12 jaar
  • Speelduur: +- 45 minuten
Spécifications
Merk 999GAMES
Leeftijd Vanaf 12 jaar
Leveranciersnummer 999BOO01
    Chargement en cours
    Chargement en cours