BSi Winter proof 1L - Voor zwembad water

No. d'article A00041609
Het is zonde om al je zwembadwater weg te laten lopen in de winter. Je kunt beter kiezen voor een effectief middel dat het water de winter door kan helpen. Met deze doeltreffende behandeling behoud je niet alleen het water, het is ook gemakkelijker op te starten in het voorjaar.   Je kunt dit
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 12,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Het is zonde om al je zwembadwater weg te laten lopen in de winter. Je kunt beter kiezen voor een effectief middel dat het water de winter door kan helpen. Met deze doeltreffende behandeling behoud je niet alleen het water, het is ook gemakkelijker op te starten in het voorjaar.
 
Je kunt dit product het best gebruiken in combinatie met BSI Cristal Clear en HTH Snelwerkend chloor. Breng alledrie de producten volgens de gebruiksaanwijzing aan in het water, filter het zwembad twee uur en laat het water vervolgens tot 20 centimeter onder de skimmer zakken. Zorg dat al uit het water uit de skimmer is en dat de filters en leidingen die niet tegen vorst kunnen vrij van water zijn. Je kunt de randen van je zwembad eventueel nog schoonmaken en vervolgens kun je het zwembad afdekken met een dekzeil of folie.


Spécifications
Merk BSI
Omschrijving 2 Voor zwembad water
Description BSi Winter proof 1L - Voor zwembad water
    Chargement en cours
    Chargement en cours