Catan Basisspel

No. d'article 34652178
In 2000 werd Catan tot Speelgoed van het Jaar verkozen. Het spel is voor iedereen leuk vanwege de interactie, het vleugje geluk en de tactische mogelijkheden. Je begint met 2 dorpen op een variabel speelbord met akkers, weiden, heuvels, bergen en bossen. Als je aan de beurt bent, gooi je met 2
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 44,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

 In 2000 werd Catan tot Speelgoed van het Jaar verkozen. Het spel is voor iedereen leuk vanwege de interactie, het vleugje geluk en de tactische mogelijkheden.
Je begint met 2 dorpen op een variabel speelbord met akkers, weiden, heuvels, bergen en bossen. Als je aan de beurt bent, gooi je met 2 dobbelstenen om te bepalen wie er grondstoffen krijgen. Dat is afhankelijk van de positie van je dorpen. Daarna mag je handelen met de bank of met je medespelers. Je krijgt namelijk niet alle soorten grondstoffen binnen.En die heb je wel nodig om nieuwe dorpen, straten en steden te bouwen. Je kan ook ontwikkelingskaarten kopen om speciale acties te doen. Verder loopt er een struikrover rond die sommige landschappen leeg rooft.
Dorpen en steden leveren niet alleen grondstoffen op, maar zijn ook punten waard. Ook ontwikkelingskaarten, de langste aaneengesloten route en de grootste riddermacht brengen punten binnen. Wie als eerste 10 punten heeft, wint het spel!

  • 999 Games
  • Vanaf 10 jaar
  • 3 - 4 spelers
  • Duur: 75 minuten


  Spécifications
  Merk 999GAMES
  Leeftijd Vanaf 10 jaar
  Leveranciersnummer 999KOL01B
  Description Catan Basisspel
   Chargement en cours
   Chargement en cours