Chicco Flesverwarmer Digitaal Thuis

No. d'article 38852998
" Chicco Flesverwarmer Digitaal Met deze intelligente, digitale flesververwarmer van Chicco kan je een gepersonaliseerd opwarmprogramma instellen, afhankelijk van de hoeveelheid en begintemperatuur van je voeding. Er zijn 12 verschillende programma’s die eenvoudig te kiezen zijn via het
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 45,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description
"

Chicco Flesverwarmer Digitaal

Met deze intelligente, digitale flesververwarmer van Chicco kan je een gepersonaliseerd opwarmprogramma instellen, afhankelijk van de hoeveelheid en begintemperatuur van je voeding. Er zijn 12 verschillende programma’s die eenvoudig te kiezen zijn via het bedieningspaneel. Zo kan je de inhoud van je flesje of potje aangeven (150, 250 of 330 ml) en de begintemperatuur (kamer, koelkast of diepvriestemperatuur). Op het digitale scherm kan je vervolgens zien hoe lang je flesje nog moet opwarmen. Bij het einde van de opwarmcyclus krijg je zowel een hoorbaar als zichtbaar alarm en springt de flesverwarmer automatisch uit. De flesverwarmer kan zelfs tot 1 uur op voorhand geprogrammeerd worden. Zo is je flesje altijd klaar op het moment dat je het nodig hebt.

  • 12 gepersonaliseerde opwarmprogramma’s
  • Eenvoudig te bedienen
  • Nauwkeurig opwarmen, afhankelijk van de hoeveelheid en begintemperatuur
  • Digitaal scherm met tijdweergave
  • Visueel en auditief alarm
  • Kan tot 1 uur op voorhand ingesteld worden

De eerste jaren met je baby zijn gevuld met unieke, waardevolle momenten. De missie van Chicco is om dicht bij ouders en hun kinderen te staan, met passie en vaardigheden, zodat van elk moment genoten kan worden.

"
Spécifications
Merk CHICCO
Kleur Wit/Beige
Leveranciersnummer 00007390000000
    Chargement en cours
    Chargement en cours