Childhome Box 94 Beuk - Stone Grey 75x95 + Wielen

No. d'article 38412958
C hildwood Park met Wielen Het park van Childwood is niet alleen mooi maar ook super handig in gebruik. De bijgeleverde wieltjes zorgen ervoor dat het park makkelijk verplaatsbaar is (bijvoorbeeld van de woonkamer naar de keuken of om onder te poetsen) en de verschillende hoogtestanden zorgen ervoor
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 149,00
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Childwood Park met Wielen

Het park van Childwood is niet alleen mooi maar ook super handig in gebruik. De bijgeleverde wieltjes zorgen ervoor dat het park makkelijk verplaatsbaar is (bijvoorbeeld van de woonkamer naar de keuken of om onder te poetsen) en de verschillende hoogtestanden zorgen ervoor dat het parkje ‘meegroeit’ met de ontwikkeling van je kindje. Zo kan het parkje voor kleine baby’s op de hoogste stand gezet worden zodat je er makkelijk bij kan, voor kindjes die leren zitten op de middelste stand en voor kinderen die leren rechtstaan op de laagste stand. Hetpark kangebruikt worden voor kinderen tot 15 kilo. Op twee van de wieltjes staat een rem. Zo kan je voorkomen dat bijvoorbeeldhetoudstekindjehet park vooruitkanduwen.

 • Materiaal: beukenhout met kindveilige lak op waterbasis
 • Inclusief 4 wieltjes (waarvan 2 met rem)
 • Verstelbaar in 3 standen
 • Bruikbaar voor kinderen tot 15 kilo
 • Afmetingen: 98 x 78 x 80 cm
 • Onderhoud: reinigen kan met een vochtige doek
 • Matras niet inbegrepen (apart aan te kopen in maat 70x90 voor gebruik met parkomranding of maat 73x93 voor gebruik zonder omranding)

Met meer dan 32 jaar ervaring weet Childhome perfect wat baby’s nodig hebben. Elk product is ontworpen door een eigen productieteam en voldoet aan de hoogste Europese veiligheidseisen. De collectie ontstaat en groeit uit een vraag naar eenvoudige, functionele producten.

 
","ChildWood Park 94 Beuk Stone Grey 75x95 + Wielen",ChildWood-Park-94-Beuk-Stone-Grey-75x95---Wielen,,,,"ChildWood Park 94 Beuk Stone Grey 75x95 + Wielen
Spécifications
Merk CHILDHOME
Kleur Grijs
Leveranciersnummer PA94SG
  Chargement en cours
  Chargement en cours