Childhome Evolu One 80 Stoel 2 in 1 + Beugel - Naturel Anthracite

No. d'article 39899808
" Deze eetstoel van Childhome heeft een innovatieve eigenschap wat deze stoel uniek maakt in zijn soort. Je kan het zitje namelijk draaien zonder de stoel te verplaatsen. De draaifunctie stelt ouders in staat om hun kindje in 3 verschillende posities te plaatsen zonder de stoel te moeten verplaatsen
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 169,00
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description
"Deze eetstoel van Childhome heeft een innovatieve eigenschap wat deze stoel uniek maakt in zijn soort. Je kan het zitje namelijk draaien zonder de stoel te verplaatsen. De draaifunctie stelt ouders in staat om hun kindje in 3 verschillende posities te plaatsen zonder de stoel te moeten verplaatsen of op te tillen. Een hefboom zorgt ervoor dat je de stoel in de gewenste positie kan plaatsen. Zo kan je de stoel tot 90° met of tegen de klok indraaien. Ideaal dus voor als je kindje bijvoorbeeld eerst zelf mag eten aan tafel maar eenmaal de concentratie verminderdjejekindje naar jou kan draaien zodat je kan helpen.

Deze trendy eetstoel kan zowel aan een standaard eettafel (75cm),aaneenkindertafeltje (50cm)ofaaneen kookeiland of hoge tafel (90cm) gebruikt worden (hier dienen apart extra poten voor aangekocht te worden). De kinderstoel heeft een afneembare veiligheidsbeugel en 5-puntsgordel zodat je kindje veilig in de stoel geplaatst kan worden. De stoel kan gebruikt worden vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten (ongeveer vanaf 6 maanden) tot ongeveer 6 jaar.

  • Afmetingen bij gebruik aan een gewone eettafel: 56 x 56 x 92 cm
  • Afmetingen bij gebruik aan een kookeiland: 67 x 67 x 110 cm
  • Materiaal stoel: Polypropylene
  • Materiaal poten: Beuk
  • Onderhoud: Zitje reinigen met water en milde zeep. Poten reinigen met een vochtige doek

Met meer dan 32 jaar ervaring weet Childhome perfect wat kinderen en ouders nodig hebben. Elk product is ontworpen door een eigen productieteam en voldoet aan de hoogste Europese veiligheidseisen. De collectie ontstaat en groeit uit een vraag naar eenvoudige, functionele producten.

"
Spécifications
Merk CHILDHOME
Kleur Grijs
Leveranciersnummer CHEVO180NA
    Chargement en cours
    Chargement en cours