Childhome Mommy Bag Big - Pink Copper

No. d'article 39899978
" Childhome Mommy Bag Big Pink Ben je het ook beu om 10 dezelfde verzorgingstassen tegen te komen als je er een dagje op uit bent? Met deze Mommy Bag ga je zeker in het oog springen tussen alle andere tassen. De Mommy Bag van Childhome is een trendy tas die op nummer 1 staat als het gaat over stijl
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 89,00
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description
"

Childhome Mommy Bag Big Pink

Ben je het ook beu om 10 dezelfde verzorgingstassen tegen te komen als je er een dagje op uit bent? Met deze Mommy Bag ga je zeker in het oog springen tussen alle andere tassen. De Mommy Bag van Childhome is een trendy tas die op nummer 1 staat als het gaat over stijl en functionaliteit. Met twee handige haken kan de tas eenvoudig aan de wandelwagen bevestigd worden. De tas kan zowel aan de handvaten als aan de schouderriem gedragen worden. De grote verzorgingstas is verdeeld in verschillende compartimenten zodat je alles netjes kan opbergen, heeft een vak voor vuile kleertjes en een verzorgingsmatje zodat je je kindje altijd netjes kan verschonen.

  • Grote verzorgingstas inclusief verzorgingsmatje
  • Afmetingen: 55 x 30 x 30 cm
  • Exclusief luiers en verzorgingsspulletjes

Met meer dan 32 jaar ervaring weet Childhome perfect wat kinderen en ouders nodig hebben. Elk product is ontworpen door een eigen productieteam en voldoet aan de hoogste Europese veiligheidseisen. De collectie ontstaat en groeit uit een vraag naar eenvoudige, functionele producten.

"
Spécifications
Merk CHILDHOME
Kleur Roze/Fuchsia
Leveranciersnummer CWMBBP
    Chargement en cours
    Chargement en cours