Cybex Autostoel Pallas G I-Size - River Blue/Turquoise

No. d'article A00151914
Kies voor veiligheid én voor jarenlang gebruiksgemak met de Cybex Pallas G I-Size autostoel. Deze autostoel groeit immers mee met jouw kindje van 15 maanden tot 12 jaar. De eerste jaren gebruik je het verstelbaar veiligheidskussen, dat voorzien is van een eenvoudig en handig kliksysteem. Bij een
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 299,00
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Kies voor veiligheid én voor jarenlang gebruiksgemak met de Cybex Pallas G I-Size autostoel. Deze autostoel groeit immers mee met jouw kindje van 15 maanden tot 12 jaar. De eerste jaren gebruik je het verstelbaar veiligheidskussen, dat voorzien is van een eenvoudig en handig kliksysteem. Bij een frontale botsing wordt de kracht verdeeld over het hele veiligheidskussen. Dit is vergelijkbaar met een opgeblazen airbag en vermindert de kans op verwondingen aan de nek met 40%. Vanaf de lengte van 105 cm kan je het veiligheidskussen weg laten en je kind vastmaken met de veiligheidsgordel van de auto. De hoofdsteun is verstelbaar in verschillende hoogtes, zodat deze ook meegroeit met je kind. Op die manier kan je deze stoel maar liefst 10 jaar gebruiken.

De gepatenteerde verstelbare hoofdssteun met drie standen helpt voorkomen dat het hoofd van je kindje naar voren valt tijdens het slapen. Het Linear Side-impact Protection System biedt extra veiligheid bij een zijdelingse aanrijding, omdat het de impactkracht vermindert met meer dan 20%. Onder de stof zitten ventilatie-openingen, waardoor er luchtcirculatie ontstaat. Zo heeft de stoel ook op warme dagen een aangename temperatuur.

De stoel wordt in de wagen bevestigd met ISOFIX en een TopTether voor extra stabiliteit en veiligheid.

 • Geschikt voor kinderen van 76-150 cm (15 maanden - 12 jaar)
 • Groep 1/2/3
 • Met één hand verstelbaar veiligheidskussen (te gebruiken tot 105 cm / 21 kg)
 • Gepatenteerde verstelbare hoofdsteun
 • Zijdelingse bescherming (Lineair Side-Impact system) voor zijwaartse aanrijdingen
 • Luchtventilatiesysteem onder de stof voor een comfortabele stoeltemperatuur
 • Gemakkelijk te installeren en te bedienen
 • Bevestigen met ISOFIX en TopTether
 • Voldoet aan de Europese I-Size veiligheidsnorm (R129/03)
Spécifications
Merk CYBEX
Kleur Blauw
Leveranciersnummer 521000489
  Chargement en cours
  Chargement en cours