Cybex Autostoel Solution Z I-fix Plus - Deep Black 2021

No. d'article A00082261
Vervoer ook je oudere kind nog veilig en comfortabel met deze Cybex Solution Z i-Fix. Deze autostoel groeit volledig mee met je kind, zowel in de hoogte als in de breedte, en is zo geschikt voor kinderen tussen 3 en 12 jaar. De Solution Z kan geïnstalleerd worden in de wagen met ISOFIX, waarna je
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 269,00
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Vervoer ook je oudere kind nog veilig en comfortabel met deze Cybex Solution Z i-Fix. Deze autostoel groeit volledig mee met je kind, zowel in de hoogte als in de breedte, en is zo geschikt voor kinderen tussen 3 en 12 jaar. De Solution Z kan geïnstalleerd worden in de wagen met ISOFIX, waarna je kind wordt vastgeklikt met de veiligheidsgordel van de auto. De gepatenteerde verstelbare hoofdsteun voorkomt dat het hoofdje naar voren valt tijdens het slapen en zorgt er tevens voor dat het hoofd beter beschermd is bij een aanrijding.

De Solution Z I-fix Plus heeft een slijtvaste en onderhoudsvriendelijke bekleding met denim look. Deze stof is ademend en wasmachinebestendig op 30°. Het geïntegreerd luchtventilatiesysteem onder de stof zorgt ook op warme dagen voor een aangename zittemperatuur.
.

  • Geschikt vanaf ca. 3 tot 12 jaar (100 - 150cm)
  • Hoofd- en schouderbeschermers groeien met het kind mee (12 standen)
  • Linear Side Impact Protection (absorbeert zijdelingse schokken)
  • Installatie met ISOFIX
  • Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm UN R129/03
Spécifications
Merk CYBEX
Kleur Zwart
Omschrijving 2 Deep Black 2021
Description Cybex Autostoel Solution Z I-fix Plus - Deep Black 2021
    Chargement en cours
    Chargement en cours