Cybex Priam Draagmand - Simply Flowers Grey

No. d'article A00207370
Maak je Cybex Priam 2022 kinderwagen compleet met de Priam Lux draagmand 2022. Voor een heerlijke wandeling, een bezoekje aan familie, of een dagje naar de stad, je kindje ligt altijd comfortabel en ruim in deze Cybex draagmand.   Je zet de draagmand met één klik vast op het Cybex Priam frame of je
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 579,95
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Maak je Cybex Priam 2022 kinderwagen compleet met de Priam Lux draagmand 2022. Voor een heerlijke wandeling, een bezoekje aan familie, of een dagje naar de stad, je kindje ligt altijd comfortabel en ruim in deze Cybex draagmand.

 

Je zet de draagmand met één klik vast op het Cybex Priam frame of je kan de mand ook los gebruiken als reiswiegje. De draagmand staat een stukje hoger tegenover het vorige model doordat ze de adapters van het autostoeltje gebruiken om de draagmand op het frame te klikken.

 

De draagmand is voorzien van een optimale dubbele ventilatie. Aan het hoofdeinde en in de zonnekap zit een raampje met gaas om je kindje naar buiten te laten kijken. Eenmaal geopend is er een opbergvakje voor het opbergen van het panoramaraam. Ook de bodemplaat kreeg en vernieuwing naar ventilatie.  

 

De zachte schuimmatras biedt maximaal comfort en een gezonde omgeving voor je baby.

 

Binnen de keuze van stoffering heb je twee mogelijkheden. Plus-stoffen zijn de meer robuuste, dubbelgeweven stoffen en heeft een unieke melange look. Standaardstoffen zijn eenkleurige, zachte stoffen.

 

Inclusief regenbekleding voor de draagmand.

  • Geschikt vanaf de geboorte tot 6 maanden
  • Grote ventilatie aan hoofdeinde en zonnekap
  • Inclusief ademend traagschuim matras
  • Draagbeugel in de zonnekap
  • Eenvoudig vast te klikken op je Cybex Priam frame 2022 (apart verkrijgbaar)
  • Binnenbekleding 100% katoen
Spécifications
Merk CYBEX
Kleur Grijs
Omschrijving 2 Simply Flowers Grey
Description Cybex Priam Draagmand - Simply Flowers Grey
    Chargement en cours
    Chargement en cours