De Kolonisten van Catan De zeevaarders van Catan - Uitbreiding spel

No. d'article 32037290
Met de zeevaarders voeg je verschillende nieuwe scenario's toe aan  De Kolonisten van Catan. Deze uitbreidingsset is uitsluitend te combineren met de nieuwste editie van het basisspel. De scenario's in deze nieuwe editie verschillen van die in de oorspronkelijke versie. Met nieuwe speelstukjes en
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 34,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Met de zeevaarders voeg je verschillende nieuwe scenario's toe aan  De Kolonisten van Catan. Deze uitbreidingsset is uitsluitend te combineren met de nieuwste editie van het basisspel. De scenario's in deze nieuwe editie verschillen van die in de oorspronkelijke versie. Met nieuwe speelstukjes en artwork voor nog meer spelbeleving!
De handleiding bevat een keur aan scenario's, waarin het bouwen van scheepsroutes naar verschillende eilanden een grote rol speelt. Schepen kosten 1 hout en 1 wol per stuk, en de spelregels ervoor hebben veel weg van het bouwen van straten. In de meeste scenario's krijgen de spelers bonuspunten voor het bouwen van nederzettingen op andere eilanden,waardoor ze erg gemotiveerd zijn om scheepsroutes te maken. Scenario's variëren van vaste speelvelden tot ontdekkingsreizen waarbij de spelers er tijdens het spel pas achter komen waar de verschillende eilanden liggen. Verder wordt de rivierbedding geïntroduceerd, waar goud te vinden is. Spelers met een nederzetting aan deze tegel krijgen een grondstoffenkaart naar keuze.
De spelregels zijn zo goed als gelijk aan die van het basisspel met extra regels voor scheepsroutes, overwinningspuntenfiches, goudtegels en de zeerover.
De Zeevaarders van Catan geeft het basisspel een compleet nieuwe dimensie en biedt oneindige variatie. Een must voor spelers die een nieuwe uitdaging op Catan zoeken!

   • Spelers: 3 - 4
   • Leeftijd: Vanaf 10 jaar
   • Speelduur: +- 90 minuten
   • Kan niet gebruikt worden in combinatie met dozen uit de oudere versie.
   • Het basisspel De Kolonisten van Catan is nodig om deze uitbreiding te spelen
    Spécifications
    Merk 999GAMES
    Leeftijd Vanaf 10 jaar
    Leveranciersnummer 999KOL03B
     Chargement en cours
     Chargement en cours