De Legenden van Andor spel

No. d'article 38415205
In het spel De legenden van Andor zijn de spelers  helden die het fantasieland Andor moeten verdedigen tegen allerlei monsters, zoals trollen en draken. Ze kruipen in de huid van een tovenaar, dwerg, krijger en boogschutter, die ieder unieke eigenschappen hebben. De helden verzamelen goud,
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 44,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description
In het spel De legenden van Andor zijn de spelers  helden die het fantasieland Andor moeten verdedigen tegen allerlei monsters, zoals trollen en draken. Ze kruipen in de huid van een tovenaar, dwerg, krijger en boogschutter, die ieder unieke eigenschappen hebben. De helden verzamelen goud, edelstenen en allerlei voorwerpen, die hun kracht en wilskracht verbeteren. Zo kunnen ze hun tegenstanders beter aan. Onvoorziene gebeurtenissen maken het de spelers echter voortdurend lastig. Alleen door goed overleg en gezamenlijke gevechten kunnen de helden overleven!
Het spel bevat 5 verschillende, uitdagende legenden, waaronder een introductiespel. Met behulp van een speciale bijlage en legende kaarten kunnen de spelers direct beginnen met spelen!
  • Leeftijd: Vanaf 10 jaar
  • Spelers: 2-4
  • Speelduur: +- 75 minuten
  • 999 games
Spécifications
Merk 999GAMES
Leeftijd Vanaf 10 jaar
Leveranciersnummer 999LVA01
    Chargement en cours
    Chargement en cours