Difrax Fopspeen -2 +2 Dental Assortie

No. d'article 36148574
Difrax Fopspeen Dental De dental fopspenen stimuleren de ontwikkeling van gehemelte, tong- en kaakspieren. Een baby kan een sterke zuigbehoefte hebben. Vaak steken zij hun duim of vingers in hun mondje om op te sabbelen. Om duimzuigen te voorkomen kun je een baby een fopspeen aanbieden. Je kunt zelf
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 4,29
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Difrax Fopspeen Dental

De dental fopspenen stimuleren de ontwikkeling van gehemelte, tong- en kaakspieren.

Een baby kan een sterke zuigbehoefte hebben. Vaak steken zij hun duim of vingers in hun mondje om op te sabbelen. Om duimzuigen te voorkomen kun je een baby een fopspeen aanbieden. Je kunt zelf bepalen wanneer je een kind een speen geeft en wanneer je de speen weer weghaalt. De speen van Difrax geeft een baby rust en ontspanning. Bij de Difrax Dental fopspeen komt het bolle gedeelte van de Dental fopspeen tegen het gehemelte. Het platte stuk van de fopspeen drukttegen de tong. Zo worden het gehemelte, tong- en kaakspieren ontwikkeld en is dus daarom beter voor de ontwikkeling van het gebit.

  • Groeitmeemet dezuigbehoefteen leeftijd van je kindje
  • Stimuleert de ontwikkeling van gehemelte, tong- en kaakspieren
  • Tandvriendelijker dan duimen
  • Vlindervorm van het schildje laat het neusje vrij
  • Gaatjes zorgen voor extra luchttoevoer, wat huidirritatie voorkomt
  • De fopspenen worden per stuk verkocht. Gelieve bij je online bestelling of online toevoeging aan de geboortelijst duidelijk de kleurvoorkeur te vermelden.

Opgelet: Door een regelmatig wisselend assortiment bij de fopspeentjes kunnen kleuren en afbeeldingen verschillen van wat er op de foto afgebeeld staat.

Elk artikel wordt afzonderlijk verkocht en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en/of designs. De geleverde kleur of design is afhankelijk van onze voorraad. Wens je graag de voorraad van een bepaald artikel te raadplegen? Contacteer ons

Alles wat Difrax doet, komt voort uit hun gepassioneerde toewijding aan baby’s en ouders. Het doel is om innovatieve producten te maken die echt iets toevoegen aan het leven van ouders en hun kindje en die er bovendien mooi en fashionable uit zien. De producten worden in-huis ontwikkeld door eigen designers van Difrax. Er wordt hierbij uitgegaan van de oplossing van een probleem. Alle producten die Difrax ontwikkelt zijn functioneel en doordacht.

Spécifications
Merk DIFRAX
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Leveranciersnummer 2383040
    Chargement en cours
    Chargement en cours