Difrax Fopspeen Schoonmaakdoekje

No. d'article 36530669
Difrax Fopspeen Schoonmaakdoekje Met dit handige meeneempakje heb je altijd doekjes bij je waarmee je hygiënisch producten kunt schoonmaken die in kindermondjes komen zoals fopspenen, flessenspenen en (bijt)speeltjes. De doekjes bevatten geen parabenen, geur- en smaakstoffen en zijn alcohol vrij.
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 5,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Difrax Fopspeen Schoonmaakdoekje

Met dit handige meeneempakje heb je altijd doekjes bij je waarmee je hygiënisch producten kunt schoonmaken die in kindermondjes komen zoals fopspenen, flessenspenen en (bijt)speeltjes. De doekjes bevatten geen parabenen, geur- en smaakstoffen en zijn alcohol vrij.

  • Zakje met 20 schoonmaakdoekjes
  • Geschikt voor alles schoon te maken wat in een kindermondje komt

Alles wat Difrax doet, komt voort uit hun gepassioneerde toewijding aan baby’s en ouders. Het doel is om innovatieve producten te maken die echt iets toevoegen aan het leven vanouders en hun kindje en die er bovendien mooi en fashionable uit zien. De producten worden in-huisontwikkeld door eigen designersvan Difrax. Er wordthierbij uitgegaan van de oplossing van een probleem. Alle producten die Difrax ontwikkelt zijn functioneel en doordacht.

Spécifications
Merk DIFRAX
Leveranciersnummer 2709533
    Chargement en cours
    Chargement en cours