Difrax Sterliseer Ei

No. d'article 35174462
" Difrax Steriliseer ei Met een Difrax Steriliseer kunt u hygiënisch, makkelijk en snel fopspenen steriliseren. Een speentje uitkoken vraagt al snel veel tijd met het sterilisatie ei lost u dit makkelijk en veilig op. Bovendien is het ei ook geschikt om fopspenen in te bewaren en te vervoeren. Zo
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 4,69
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description
"

Difrax Steriliseer ei

Met een Difrax Steriliseer kunt u hygiënisch, makkelijk en snel fopspenen steriliseren. Een speentje uitkoken vraagt al snel veel tijd met het sterilisatie ei lost u dit makkelijk en veilig op. Bovendien is het ei ook geschikt om fopspenen in te bewaren en te vervoeren.

Zo werkt het:

Doe één of twee fopspenen in het ei en vul het steriliseer ei met 10ml water, tot het maatstreepje. Sluit het deksel en leg het ei in de magnetron. Zet de magnetron op 800 Watt en na 3 minuten zijn de fopspenen gesteriliseerd. Laat het ei evenafkoelen en pak het vervolgens voorzichtig uit de magnetron. Giet het water uit het ei door de gaatjes aan de zijkant.


Elke ei wordt afzonderlijk verkocht en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en/of designs. Indien je een bepaalde voorkeur hebt voor een bepaalde uitvoering, kan je dit ons meedelen bij het plaatsen van uw bestelling. Indien de gevraagde uitvoering nog in voorraad is, proberen wij zeker aan jouw wens te voldoen.


"
Spécifications
Merk DIFRAX
Kleur Multi
Leveranciersnummer 2651511
    Chargement en cours
    Chargement en cours