Done by Deer Dinner Set Silicone - Croco Colour Mix

No. d'article A00188737
Eten wordt superleuk met de siliconen dinner set van Done by deer! Deze praktische set bestaat uit een bordje, een kommetje en een mini-mok. Is het bordje leeg, dan komt er een leuk Done by Deer figuurtje tevoorschijn. De ronde rand vergemakkelijkt het opscheppen van het voedsel, zodat kleintjes al
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 39,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Eten wordt superleuk met de siliconen dinner set van Done by deer! Deze praktische set bestaat uit een bordje, een kommetje en een mini-mok. Is het bordje leeg, dan komt er een leuk Done by Deer figuurtje tevoorschijn. De ronde rand vergemakkelijkt het opscheppen van het voedsel, zodat kleintjes al snel zelf hun eten kunnen opscheppen.

• Materiaal: 100% Siliconen, goedgekeurd voor voedsel
• Vaatwasser bestendig tot 100°C, mag in de microgolfoven
• Temperatuur van -40°C tot 230°C
• Afmetingen: Bordje: 18 cm doorsnede, Kom: 10 cm doorsnede, Mok: 160 ml
 
Het Deense merk Done by Deer wil een evenwicht brengen tussen spullen die perfect zijn voor kinderen en de rest van het interieur: leuke, speelse ontwerpen, een goed design, innovatie en het gebruik van eigentijdse kleuren. Daarbij willen ze 100% vriendelijk zijn in alles wat ze doen: in hun producten voor hun klanten, in het selecteren van leveranciers, in hun werkomgeving en naar al hun zakenpartners toe. Ze streven ernaar om 100% van de tijd hun best te doen.

Spécifications
Merk DONE BY DEER
Kleur Multi
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Omschrijving 2 Croco Colour Mix
Description Done by Deer Dinner Set Silicone - Croco Colour Mix
    Chargement en cours
    Chargement en cours