Done by Deer Silicone Mini Mug - Powder

No. d'article A00084202
Gewone bekers en glazen durven wel eens wat groot zijn voor kleine peuter- en kleuterhandjes, maar dit kleinere bekertje van Done by Deer is gemakkelijk vast te houden. Het antislipmateriaal geeft meer grip, de beker is lichter en die lieve Elphee wil je gewoon goed vasthouden. De beker mag in de
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 9,95
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Gewone bekers en glazen durven wel eens wat groot zijn voor kleine peuter- en kleuterhandjes, maar dit kleinere bekertje van Done by Deer is gemakkelijk vast te houden. Het antislipmateriaal geeft meer grip, de beker is lichter en die lieve Elphee wil je gewoon goed vasthouden.

De beker mag in de vaatwasmachine, in de microgolfoven en in de diepvriezer. (Tip: met geschikte stokjes of zelfs lepeltjes maak je leuke yoghurtijsjes in deze bekertjes!)

• Siliconen bekertje met Elphee de olifant
• Materiaal: 100% voedselveilige silicone
• Mag in de vaatwasser tot 100°C
• Mag in de microgolfoven en de diepvriezer
• Afmetingen: 6,6 cm en 7,4 cm hoog
• Inhoud: 160 ml
 
Het Deense merk Done by Deer wil een evenwicht brengen tussen spullen die perfect zijn voor kinderen en de rest van het interieur: leuke, speelse ontwerpen, een goed design, innovatie en het gebruik van eigentijdse kleuren. Daarbij willen ze 100% vriendelijk zijn in alles wat ze doen: in hun producten voor hun klanten, in het selecteren van leveranciers, in hun werkomgeving en naar al hun zakenpartners toe. Ze streven ernaar om 100% van de tijd hun best te doen.

Spécifications
Merk DONE BY DEER
Kleur Roze/Fuchsia
Leeftijd Vanaf 12 maanden
Omschrijving 2 Powder
Description Done by Deer Silicone Mini Mug - Powder
    Chargement en cours
    Chargement en cours