Done by Deer Toys Tummy Time Activity Toy - Croco Green

No. d'article A00084172
Deze leuke Croco speelknuffel helpt jouw kindje om de buiklig te oefenen en maakt het leuk en interessant. Croco wordt dikker naar zijn rug toe, waardoor je kindje met het bovenlichaam comfortabel op Croco kan liggen en met de speelgoedjes spelen: een spiegeltje, ringen en een bijtspeeltje, maar ook
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 41,95
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Deze leuke Croco speelknuffel helpt jouw kindje om de buiklig te oefenen en maakt het leuk en interessant. Croco wordt dikker naar zijn rug toe, waardoor je kindje met het bovenlichaam comfortabel op Croco kan liggen en met de speelgoedjes spelen: een spiegeltje, ringen en een bijtspeeltje, maar ook de zachte schubben en de labels op Croco's staart. Zo oefent je kindje op een leuke manier de nekspieren en grove motoriek.

• Samenstelling: 100% polyester (vulling gerecycleerd polyester en quartz sandbag)
• Bijtspeeltje: 100% TPE, ringen: 100% PP
• Schoonvegen met een vochtige doek
• Afmetingen: 41 x 18 x 10 cm

Het Deense merk Done by Deer wil een evenwicht brengen tussen spullen die perfect zijn voor kinderen en de rest van het interieur: leuke, speelse ontwerpen, een goed design, innovatie en het gebruik van eigentijdse kleuren. Daarbij willen ze 100% vriendelijk zijn in alles wat ze doen: in hun producten voor hun klanten, in het selecteren van leveranciers, in hun werkomgeving en naar al hun zakenpartners toe. Ze streven ernaar om 100% van de tijd hun best te doen.

Spécifications
Merk DONE BY DEER
Kleur Groen
Leeftijd Vanaf 3 maanden
Omschrijving 2 Croco Green
Description Done by Deer Toys Tummy Time Activity Toy - Croco Green
    Chargement en cours
    Chargement en cours