E66035 Monopoly Fortnite spel

No. d'article A00131904
Bij deze spannende Fortnite-editie van het Monopoly-spel claim je locaties, ga je de strijd aan met tegenstanders en vermijd je de storm om te overleven. Het spel, het ontwerp en de onderdelen van het bordspel bevatten elementen die zijn geïnspireerd op de game Fortnite, waaronder locaties en
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 26,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Bij deze spannende Fortnite-editie van het Monopoly-spel claim je locaties, ga je de strijd aan met tegenstanders en vermijd je de storm om te overleven. Het spel, het ontwerp en de onderdelen van het bordspel bevatten elementen die zijn geïnspireerd op de game Fortnite, waaronder locaties en buitkaarten. In plaats van Monopoly-geld verdienen spelers Health Points (HP).

Kies eerst een personage: er zijn 27 te gekke outfits om uit te kiezen. Dan is het tijd om de strijd aan te gaan. Met de actiedobbelsteen kunnen spelers health packs verzamelen, muren bouwen en hun tegenstanders beschadigen. Iedere keer als een speler langs start komt wordt de storm ontketend. Als je de storm niet vermijdt, verlies je HP. Net zoals bij de videogame wint de speler die als laatste overblijft!

  • Hasbro
  • Vanaf 12 jaar
  • 2 - 7 spelers
  • Duur: 60 minuten
Spécifications
Merk HASBRO
Leeftijd Vanaf 12 jaar
Leveranciersnummer E6603UE2
Description E66035 Monopoly Fortnite spel
    Chargement en cours
    Chargement en cours