EM'S For Kids Gehoorbeschermers Baby White - With Band White Yellow Floral

No. d'article A00017439
Bescherming van ons gehoor wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Kinderoortjes zijn nog een stuk gevoeliger dan onze eigen oren. Dit maakt het nog belangrijker deze goed te beschermen in lawaaierige omgevingen. Gehoorschade is immers vaak een onomkeerbaar proces. De EM’s gehoorbeschermers
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 39,95
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description
Bescherming van ons gehoor wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Kinderoortjes zijn nog een stuk gevoeliger dan onze eigen oren. Dit maakt het nog belangrijker deze goed te beschermen in lawaaierige omgevingen. Gehoorschade is immers vaak een onomkeerbaar proces.

De EM’s gehoorbeschermers zitten comfortabel, zijn aanpasbaar aan de grootte van het hoofd en gaan jarenlang mee aangezien ze meegroeien met je kindje. Zeker een aanrader als je kindje meegaat naar een festival, een stoet, sportevenement, vuurwerk, Ook voor kinderen die het moeilijk vindenzichte concentreren als er geluid aanwezig is (bijvoorbeeld voor het maken van huiswerk) kunnen deze gehoorbeschermers perfectgebruikt worden.

Specificaties
  • Gemiddeldegeluiddemping 25db
Spécifications
Merk EMS
Kleur Wit/Beige
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Leveranciersnummer EM1002LF
Omschrijving 2 With Band White Yellow Floral
Description EM'S For Kids Gehoorbeschermers Baby White - With Band White Yellow Floral
    Chargement en cours
    Chargement en cours