Ergobaby Verkleinkussen - Original Natural

No. d'article 39293149
" Ergobaby Verkleinkussen Natural Wil je je Ergobaby draagzak vanaf de geboorte gebruiken? Dat kan in combinatie met het verkleinkussen. Het Ergobaby verkleinkussen is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 5.5 kg en zorgt ervoor dat de billen, de rug en het hoofdje van je baby ondersteund worden
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 24,00
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description
"

Ergobaby Verkleinkussen Natural

Wil je je Ergobaby draagzak vanaf de geboorte gebruiken? Dat kan in combinatie met het verkleinkussen. Het Ergobaby verkleinkussen is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 5.5 kg en zorgt ervoor dat de billen, de rug en het hoofdje van je baby ondersteund worden en je baby hoger in de draagzak zit.

Voor een goede heupontwikkeling moet een kindje in de kikkerhouding gedragen worden. Een kleine baby kan nog geen kikkerhouding aannemen. Door gebruik temaken van hetverkleinkussen kan je baby vanaf de geboorte in kikkerhouding in de draagzak geplaatst worden.

In het verkleinkussen zit een uitneembaar ondersteuningskussen. Je kan het verkleinkussen zonder het ondersteuningskussen gebruiken bij baby's die wel groot genoeg zijn maar nog wat extra steun nodig hebben of het ondersteuningskussen gebruiken zonder het verkleinkussen bij baby's die geen steun meer nodig hebben maar nog niet hoog genoeg zitten om het hoofdje te kussen (de ideale hoogte om je kindje te dragen is de hoogte dat je de bovenkant van het hoofdje van je kindje een kusje kan geven).

  • Leeftijd: vanaf geboorte tot ongeveer 4 à 6 maanden
  • Ondersteunt de rug, het hoofd en de billen
  • Plaatst pasgeboren baby's in de ergonomische kikkerhouding
"
Spécifications
Merk ERGOBABY
Leveranciersnummer EBIIANATV3
    Chargement en cours
    Chargement en cours