Fatboy Lamp Edison The Petit

No. d'article 37215417
Edison The Petit is uniek in zijn soort door zijn draadloze karakter. De Edison The Petit is namelijk oplaadbaar en draagbaar, waardoor de lamp multi inzetbaar is voor zowel binnen- als buitengebruik, thuis of op kantoor. Edison The Petit is het mobiele nachtlampje dat altijd ontbrak, de romantische
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 74,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Edison The Petit is uniek in zijn soort door zijn draadloze karakter. De Edison The Petit is namelijk oplaadbaar en draagbaar, waardoor de lamp multi inzetbaar is voor zowel binnen- als buitengebruik, thuis of op kantoor. Edison The Petit is het mobiele nachtlampje dat altijd ontbrak, de romantische verlichting op het balkon en het functionele lampje op het bureau.

De Edison The Petit maakt gebruik van LED technologie en heeft drie standen. Deze sfeervolle en draadloze verlichting zorgt voor 6 tot 24 uur verlichting, waarna hij gewoon weer opgeladen kan worden. De Edison collectie heeft zijn naam te danken aan de uitvinder van de gloeilamp (1879): Thomas Edison. Echter de verschijning van Edison ThePetit is alles behalve oud en stoffig. Door het gebruik van LED technologie is het lampje van top tot teen verlicht.

Details:

  • Afmetingen: Size: 25x16 Ø cm
  • Gewicht: 1,0 kg
  • Materiaal: Polyethylene
  • Verzorging: Vuil-en vocht afstotend, gemakkelijk te reinigen met lauw water en neutrale zeep
Spécifications
Merk FATBOY
Kleur Wit/Beige
Leveranciersnummer 9004012
Description Fatboy Lamp Edison The Petit
    Chargement en cours
    Chargement en cours