Fresk Luieretui - Woods Spruce Yellow

No. d'article A00183057
Met een baby moet je overal kunnen verschonen, een goed uitgeruste verschoontafel is helaas niet genoeg. De luiertas is dan natuurlijk een uitkomst, maar zelfs dan vergeet je die wel eens (als het niet bij kind 1 is, dan wel bij kind 2), zitten er geen luiers in, denk je 'we zijn toch maar even
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 24,95
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Met een baby moet je overal kunnen verschonen, een goed uitgeruste verschoontafel is helaas niet genoeg. De luiertas is dan natuurlijk een uitkomst, maar zelfs dan vergeet je die wel eens (als het niet bij kind 1 is, dan wel bij kind 2), zitten er geen luiers in, denk je 'we zijn toch maar even weg' of 'baby heeft nét een schone luier gekregen', of je hebt gewoon geen zin om met zo'n log ding te sleuren. Dan is een compacte luieretui de perfecte oplossing. Je stopt er enkel de basics in en legt hem onderin de kinderwagen, standaard in de auto of als reserve bij oma en opa ... Je zal je vooruitziende zelf dankbaar zijn!

• Met verschillende vakjes en een vakje met een rits
• Met waterafstotend verschoningsmatje
• Met elastiek om de etui dicht te houden
• Materiaal: gemaakt van gerecycleerde PET-flessen
• Afmetingen: 18 x 26 x 3 cm

De babycollectie van het Nederlandse merk Fresk is fris, lief, eigenwijs en een tikkeltje retro. Maar ook vrolijk en kleurrijk, met veel zorg en aandacht ontworpen en duurzaam geproduceerd. Ze gebruiken biologisch katoen en de producten worden geproduceerd in Europa. En natuurlijk zien ze er ook gewoon heel leuk uit!

Spécifications
Merk FRESK
Kleur Geel
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Omschrijving 2 Woods Spruce Yellow
Description Fresk Luieretui - Woods Spruce Yellow
    Chargement en cours
    Chargement en cours