Furreal E4591 Cubby De Beer

No. d'article A00064992
FurReal Cubby, de nieuwsgierige interactieve knuffelbeer, is een droomvriendje voor kinderen vanaf vier jaar. Een vriendje dat altijd met plezier mee op avontuur gaat of aan het eind van de dag tegen je aan kruipt voor een knuffel. Cubby heeft een 3 in 1 accessoire om hem eten en drinken te geven
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 114,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.

  • VERBAZINGWEKKEND INTERACTIEF EN LEVENSECHT: dit snoezige nieuwsgierige, expressieve berenwelpje vindt het leuk om overdag met je te spelen. In de nachtmodus maakt hij slaperige geluiden en speelt hij rustgevende muziek. Hij is zowel overdag als 's nachts je beste vriend!
  • REAGEERT OP MEER DAN 100 COMBINATIES VAN GELUID EN BEWEGING: hij kan zijn kopje, ogen, oren, neus, mond en armen bewegen, en maakt allerlei leuke geluidjes.
  • ONGELOOFLIJK SCHATTIGE UITDRUKKINGEN: kijk eens naar haar snoezige koppie!
  • LEUK 3-IN-1 ACCESSOIRE: een snack, flesje en kam in één.
  • GEWELDIG ALS GESCHENK VOOR EEN VERJAARDAG OF KERST: voor kinderen vanaf 4 jaar

Marketing text

Cubby, het nieuwsgierige berenwelpje van furReal is het interactieve speelgoedvriendje waar kinderen vanaf 4 jaar van dromen - ze kunnen hem meenemen op avontuur en op het einde van de dag heerlijk met hem knuffelen. Het is een nieuwsgierig jong welpje dat graag wordt opgepakt en vastgehouden (hij knuffelt je terug!), hij speelt kiekeboe en danst zelfs af en toe. En laten we het tussendoortje niet vergeten! Als je hem zijn flesje of snack geeft, maakt hij eetgeluidjes. Hij kletst ook graag en babbelt terug als je iets tegen hem zegt. In de nachtmodus sluit het schattige welpje zijn ogen, maakt hij slaperige geluiden en laat hij een van de vier rustgevende melodietjes van 5 minuten horen. Slaap lekker, Cubby! Zijn bewegende ogen, neus en mond maken zijn schattige koppie heel expressief, een onweerstaanbaar welpje! furReal en alle gerelateerde kenmerken zijn handelsmerken van Hasbro.


Description

FurReal Cubby, de nieuwsgierige interactieve knuffelbeer, is een droomvriendje voor kinderen vanaf vier jaar. Een vriendje dat altijd met plezier mee op avontuur gaat of aan het eind van de dag tegen je aan kruipt voor een knuffel. Cubby heeft een 3 in 1 accessoire om hem eten en drinken te geven en om zijn vacht te borstelen.

Hij is een nieuwsgierig welpje dat graag wordt opgetild en geknuffeld (hij knuffelt je terug!), kiekeboe speelt en zelfs af en toe een dansje waagt. En niet te vergeten: etenstijd! Geef hem zijn fles en luister naar zijn eetgeluidjes. Hij is ook een echte kletskous – als je tegen hem praat dan brabbelt hij terug. In slaapmodus doet deze schattige beer zijn oogjes dicht, maakt slaapgeluidjes en speelt een van zijn vijf minuten durende slaapliedjes. Welterusten Cubby! Zijn expressieve gezichtje heeft bewegende ogen, neus en mond – een superschattig welpje. Met meer dan 100 geluid- en bewegingscombinaties is dit écht een droomvriendje voor kinderen!

Spécifications
Merk HASBRO
Description Furreal E4591 Cubby De Beer
    Chargement en cours
    Chargement en cours