Gonnie

No. d'article 38184833
" Gonnie Tien jaar geleden zette dit schattige gansje voor het eerst voet op onze bodem. Sindsdien is zij niet meer weg te denken uit kinderboekenland en is de ganzengroep flink uitgebreid. Leeftijd: vanaf 2 jaar 32 pagina’s Uitvoering: harde kaft "",Gonnie,Gonnie,,,,Gonnie,,38184855,1,1,"" Een
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 16,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description
"

Gonnie

Tien jaar geleden zette dit schattige gansje voor het eerst voet op onze bodem. Sindsdien is zij niet meer weg te denken uit kinderboekenland en is de ganzengroep flink uitgebreid.

  • Leeftijd: vanaf 2 jaar
  • 32 pagina’s
  • Uitvoering: harde kaft
"",Gonnie,Gonnie,,,,Gonnie,,38184855,1,1,""

Een vreemd feestje

Jobs ouders een reis naar Egypte winnen, willen ze eerst niet gaan. Job is immers bijna jarig! Gelukkig staan de opa's en oma's te popelen om op hem te passen. En ze willen ook best zijn verjaardagsfeestje organiseren. Maarhetplanom met de hele klas naar de Efteling te gaan vinden ze zonde van het geld. Een speurtocht met schatgraven istoch minstenszo leuk? Datklopt. Tot hetdonkerwordten Job en zijn klasgenootjes nog niet thuis zijn van de speurtocht. Dan begint het thuisfront zich ernstig zorgen te maken... Zilveren Griffel-winnares Bette Westera, onvolprezen om haar verdichte verhalen, laat zien dat zij ook het proza uitstekend in haar vingers heeft. Een spannend avontuur om voor te lezen vanaf zes jaar en om zelf te lezen vanaf acht jaar.

Details:

  • Taal: Nederlands
"
Spécifications
Merk GOTTMER
Leeftijd Vanaf 2 jaar
Leveranciersnummer 9789025757700
Description Gonnie
    Chargement en cours
    Chargement en cours