GPW42 Pictionary Bordspel

No. d'article A00147515
Als je samen met je vrienden speelt, wordt al snel duidelijk wie tekentalent heeft en wie niet. Dit spel zorgt voor een heleboel hilariteit! Teken met viltstiften zo snel en duidelijk mogelijk aanwijzingen om te kunnen raden wat er op het kaartje staat. De antwoorden die gegeven worden zijn vaak
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 34,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.

  • Het klassieke tekenspel dat nog even populair is als in 1985.
  • Je hoeft helemaal niet te kunnen tekenen. In tegendeel: als je 'niet kunt tekenen', wordt het spel nog leuker.
  • Twee soorten opdrachtkaarten (120 kaarten voor volwassen spelers en 80 voor jongere spelers) maken dit een fantastisch spel voor kinderen en volwassenen.
  • Inclusief: twee uitwisbare viltstiften, uitwisbare borden om op te tekenen en een categorie met nieuwe woorden.

Marketing text

Als je samen met je vrienden speelt, wordt al snel duidelijk wie tekentalent heeft en wie niet. Dit spel zorgt voor een heleboel hilariteit! Teken met viltstiften zo snel en duidelijk mogelijk aanwijzingen om te kunnen raden wat er op het kaartje staat. De antwoorden die gegeven worden zijn vaak even hilarisch als de tekeningen zelf. Je hebt een minuut de tijd om met tekeningen duidelijk te maken wat er op het kaartje staat. Is het een dier? Een persoon? Een actie? Welk woord teken je? Als je teammaatjes jouw aanwijzingen niet begrijpen, gooi het dan over een andere boeg: je weet nooit welke aanwijzingen wel een goed antwoord opleveren. Spelers tekenen om beurten, zodat iedereen zijn artistieke kant kan laten zien! Zet je schrap want iedereen moet zo hard lachen dat de tranen langs de wangen lopen! Het spel Pictionary bestaat uit twee uitwisbare viltstiften, uitwisbare borden om op te tekenen en nieuwe vragen in de categorie Popcultuur. Pictionary is al sinds 1985 het ultieme spel voor een party!


Description

Als je samen met je vrienden speelt, wordt al snel duidelijk wie tekentalent heeft en wie niet. Dit spel zorgt voor een heleboel hilariteit! Teken met viltstiften zo snel en duidelijk mogelijk aanwijzingen om te kunnen raden wat er op het kaartje staat. De antwoorden die gegeven worden zijn vaak even hilarisch als de tekeningen zelf. Je hebt een minuut de tijd om met tekeningen duidelijk te maken wat er op het kaartje staat. Is het een dier? Een persoon? Een actie? Welk woord teken je?

  • Mattel Games
  • Vanaf 8 jaar
Spécifications
Merk MATTEL
Leeftijd Vanaf 8 jaar
Description GPW42 Pictionary Bordspel
    Chargement en cours
    Chargement en cours