Heimess Fopspeenkoord - Regenboog

No. d'article 38810097
Heimess Fopspeenkoord Hout Een fopspeenketting voorkomt dat je kindje zijn of haar tutje kwijtspeelt. Bevestig het fopspeenkoordje aan de kleertjes of het slabbetje en knoop aan de andere zijde het fopspeentje vast. Zo heeft je kleine kapoen het tutje altijd binnen handbereik, kan het niet op de
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 9,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Heimess Fopspeenkoord Hout

Een fopspeenketting voorkomt dat je kindje zijn of haar tutje kwijtspeelt. Bevestig het fopspeenkoordje aan de kleertjes of het slabbetje en knoop aan de andere zijde het fopspeentje vast. Zo heeft je kleine kapoen het tutje altijd binnen handbereik, kan het niet op de grond vallen en niet kwijtgespeeld worden.

  • Afmetingen: 21 cm
  • Materiaal: Hout

Heimess staat voor het allerbeste houten speelgoed voor baby's. Geproduceerd in Duitsland volgens de strengste normen en met de beste materialen (inlands hout, nikkelvrij metaal, lijm zonder formaldehyde en natuurlijk de allerveiligste lakken). Houten speelgoed van Heimess wordt van een hoogWAARdig natuurproduktgemaakt. Hetis metwat warm watergemakkelijkschoon te maken. En kan ook zonder probleem door baby's in de mond genomen worden. Net als ander speelgoed, zal ook houten speelgoed na verloop van tijd sporen van gebruik tonen. Maar geen zorg, het speelgoed van Heimess zal er niet minder veilig door worden.

Spécifications
Merk HEIMESS
Leveranciersnummer H736840
    Chargement en cours
    Chargement en cours