Hotwheels BHR15 Color shifters ass

No. d'article 34992634
Twee auto's in één voor dubbel speelplezier. Dit assortiment bevat 4 thema’s en 3 verschillende manieren om je Color Shifters™-auto's te transformeren. Dompel de Water Revealers in warm of koud water en er komen verborgen vlammen en strepen te voorschijn. Houd de Glow in the Dark-auto's in het licht
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 6,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description


Twee auto's in één voor dubbel speelplezier. Dit assortiment bevat 4 thema’s en 3 verschillende manieren om je Color Shifters™-auto's te transformeren. Dompel de Water Revealers in warm of koud water en er komen verborgen vlammen en strepen te voorschijn. Houd de Glow in the Dark-auto's in het licht om verrassende effecten of kleuren te laten verschijnen. De Hypercolors-auto's veranderen van kleur door wrijving of blootstelling aan warme lucht.

  • Hotwheels
  • Vanaf 3 jaar

Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment en wordt afzonderlijk verkocht. In stap 4 van het orderproces kan je aangeven welk artikel uit dit assortiment je voorkeur uitdraagt. Indien de voorraad het toelaat, houden we hier zeker rekening mee. Het is dus echter wel mogelijk dat u dit product in een andere kleur of uitvoering ontvangt.

Spécifications
Merk HOTWHEELS
Leveranciersnummer BHR15
Description Hotwheels BHR15 Color shifters ass
    Chargement en cours
    Chargement en cours