Joolz Aer Buggy - Desert Ochre

No. d'article A00201327
Een wandeling, een ijsje halen of gewoon lekker uitwaaien: de Joolz Aer is de ideale buggy. Deze buggy is compact, lichtgewicht en super eenvoudig in en uit te klappen. Bij de ontwikkeling van de Joolz Aer hebben we veel aandacht besteed aan het ergonomische design, met zijn super comfortabele stoel
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 449,00 € 419,00
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Een wandeling, een ijsje halen of gewoon lekker uitwaaien: de Joolz Aer is de ideale buggy. Deze buggy is compact, lichtgewicht en super eenvoudig in en uit te klappen. Bij de ontwikkeling van de Joolz Aer hebben we veel aandacht besteed aan het ergonomische design, met zijn super comfortabele stoel die je kleintje tevreden houdt als je op pad bent.

Als je de buggy nodig hebt, klap je hem in een handomdraai uit, en zijn jullie 'ready to roll'. Hij weegt slechts 6 kg en past perfect in het handbagagerek van een vliegtuig. De Joolz Aer heeft een geïntegreerde draagriem om de buggy gemakkelijk over je schouder te dragen. Dit maakt de Joolz Aer buggy, een échte lichtgewicht en inklapbare buggy. Ideaal voor onderweg! Daarnaast maakt ons hoogwaardige ontwerp het verschil. Met zijn gebruiksvriendelijke veiligheidsgordel, geweldige wielen, goede ventilatie en veel opbergruimte voor speeltjes én boodschappen, maakt de Joolz Aer je leven een heel stuk eenvoudiger.


• Geschikt vanaf ca. 6 maanden
• Draagvermogen: 22 kg
• Compact en lichtgewicht
• In één seconde in-en uitklapbaar
• Ook combineerbaar met autostoeltje groep 0 (adapters apart verkrijgbaar)
• Verstelbare rugleuning
• Inclusief regenbekleding en reishoes

Spécifications
Merk JOOLZ
Kleur Geel
Omschrijving 2 Desert Ochre
Description Joolz Aer Buggy - Desert Ochre
LS Promo Promoties Baby 2022
    Chargement en cours
    Chargement en cours