Joolz Day+ Kinderwagen - Navy Blue

No. d'article A00175932
Op zoek naar een stijlvolle én comfortabele kinderwagen? Dan is de Joolz Day+ vast iets voor jou! De Joolz Day+ combineert een strak tijdloos design met alle comfort voor baby en ouder. De kinderwagen groeit mee mee met je baby en is super eenvoudig in gebruik. Hij beschikt over een wieg, een
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 1.299,00
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Op zoek naar een stijlvolle én comfortabele kinderwagen? Dan is de Joolz Day+ vast iets voor jou! De Joolz Day+ combineert een strak tijdloos design met alle comfort voor baby en ouder.

De kinderwagen groeit mee mee met je baby en is super eenvoudig in gebruik. Hij beschikt over een wieg, een stoeltje en de mogelijkheid om je autostoel op het onderstel te bevestigen. Je kan het frame makkelijk opvouwen tot een op zichzelf staand pakket, dus altijd handig om weg te bergen. De Joolz Day+ heeft een ruime draagmand met een comfortabele matras. Aan het hoofdeinde zit ventilatie, waardoor je baby de wereld om zich heen kan ontdekken. De zitting is verstelbaar in drie posities en kan zowel voorwaarts als naar de ouder toe gebruikt worden. Wanneer je 's avonds nog een wandeling maakt, heeft Joolz slimme led-verlichting geïntegreerd, zodat je ook in het donker zichtbaar bent.

 • Onderstel met draagmand en buggyzit
 • Geschikt vanaf de geboorte tot 22 kg
 • Ruime boodschappenmand
 • Draagmand met doorkijkventilatie
 • Comfortabele en verstelbare zitting met roteerbare veiligheidsbeugel
 • Compact in te klappen
 • Slimme led-verlichting
Spécifications
Merk JOOLZ
Kleur Blauw
Omschrijving 2 Navy Blue
Description Joolz Day+ Kinderwagen - Navy Blue
  Chargement en cours
  Chargement en cours