Jumbo 10715 Portapuzzel 1000st - Puzzle Mates

No. d'article 35812920
De Portapuzzle heeft een unieke bekleding die de puzzelstukjes op hun plaats houdt en bovendien zeer geschikt is als ondergrond om op te puzzelen. De Portapuzzle is licht, maar stevig en kan makkelijk worden vervoerd en opgeborgen. Geschikt voor de meeste puzzels tot en met 1000 stukjes met een
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 39,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.

  • Een legpuzzelmat van hoge kwaliteit waarmee legpuzzels gemakkelijk opgeborgen kunnen worden!
  • Deze puzzelmat is geschikt voor puzzels van 500 tot 1000 stukjes.

Marketing text

Puzzle Mates Portapuzzle is een collectie stevige puzzelborden en inzetstukken die alle puzzelstukjes veilig op hun plek houden wanneer de Portapuzzle dicht is. De Portapuzzles hebben een unieke bekleding die de puzzelstukjes op hun plaats houdt en bovendien de ideale ondergrond vormt om op te puzzelen. Ze zijn licht en sterk, makkelijk mee te nemen en op te bergen, zodat je huis altijd netjes en opgeruimd is. Bij het puzzelen leg je de puzzel op het middelste bord van de Standard Portapuzzle. De zijborden en het losse bord kun je gebruiken om stukjes te sorteren. Als je klaar bent met puzzelen, leg je het losse bord op de puzzel, haal je de stukjes van de zijborden en leg je de zijborden op het middelste bord. Maak de map dicht door middel van het klittenband. Je kunt je puzzel nu veilig meenemen of opbergen tot je er weer mee verder gaat. De Standard Portapuzzle 1000 is geschikt voor de meeste standaard puzzels van 1000 stukjes (circa 68 x 49 cm).

2 jaar

Video

  00:00           


00:00
 00:00
         
         Description

De Portapuzzle heeft een unieke bekleding die de puzzelstukjes op hun plaats houdt en bovendien zeer geschikt is als ondergrond om op te puzzelen. De Portapuzzle is licht, maar stevig en kan makkelijk worden vervoerd en opgeborgen. Geschikt voor de meeste puzzels tot en met 1000 stukjes met een standaardafmeting (± 68 x 49 cm).

Spécifications
Merk JUMBO
Leeftijd Vanaf 12 jaar
Omschrijving 2 Puzzle Mates
Description Jumbo 10715 Portapuzzel 1000st - Puzzle Mates
    Chargement en cours
    Chargement en cours