Jungle speed spel

No. d'article 32085411
Asmodee Jungle Speed Probeer zo snel mogelijk al je speelkaarten kwijt te raken. Dit kan je doen door als eerste de totem te grijpen indien de vorm van de figuur op jouw kaart overeenkomt met de vorm op de kaart van een tegenspeler. Maar let op, want sommige figuren lijken wel hetzelfde, maar zijn
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 19,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Asmodee Jungle Speed

Probeer zo snel mogelijk al je speelkaarten kwijt te raken. Dit kan je doen door als eerste de totem te grijpen indien de vorm van de figuur op jouw kaart overeenkomt met de vorm op de kaart van een tegenspeler. Maar let op, want sommige figuren lijken wel hetzelfde, maar zijn net iets anders! Concentratie en snelheid zijn belangrijk! En dat is nog niet alles. Speciale kaarten maken het nog net iets ingewikkelder. Een kleurkaart zorgt ervoor dat je niet naar de vorm moet kijken, maar wel naar de kleur. Een een pijlenkaart brengt nog meer hilariteit inhet spel!

Elkeset wordt afzonderlijk verkocht. Indien je een bepaalde voorkeur hebt voor een bepaalde uitvoering,kan je dit ons meedelenbijhetplaatsen vanuw bestelling.Indien de gevraagde uitvoering nog in voorraad is, proberen wij zeker aan jouw wens te voldoen.

  • Leeftijd: Vanaf 7 jaar
  • Spelers : 3 tot 8 spelers
  • Speelduur: +- 15 minuten
Spécifications
Merk ASMODEE
Leeftijd Vanaf 7 jaar
Leveranciersnummer 191069
    Chargement en cours
    Chargement en cours