Kolonisten van Catan Uitbreiding voor 5-6 spelers - spel

No. d'article 32037348
Uitbreidingsset om De Kolonisten van Catan met 5 en 6 spelers te kunnen spelen. Om deze set te kunnen gebruiken is een exemplaar van het basisspel vereist. Met nieuwe speelstukjes en artwork voor nog meer spelbeleving! Het spel bevat speelstukken in de kleuren groen en bruin, land- en watertegels
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 19,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description
Uitbreidingsset om De Kolonisten van Catan met 5 en 6 spelers te kunnen spelen. Om deze set te kunnen gebruiken is een exemplaar van het basisspel vereist. Met nieuwe speelstukjes en artwork voor nog meer spelbeleving!
Het spel bevat speelstukken in de kleuren groen en bruin, land- en watertegels om het speelveld groter te maken, een volledige set getallenfiches en extra bouwkostenkaarten. Om te voorkomen dat een speler te snel grondstoffen aan de struikrover kwijt is, mag een speler nu na elke beurt (ook die van een andere speler) bouwen, maar daarbij mag hij niet met de bank of met havens ruilen. Verder zijn alle spelregels gelijk aan die van het basisspel.
Heb je een groot gezin of een uitgebreide spellengroep, dan is De Kolonisten van Catan voor 5 en 6 spelers een prima manier om dit populaire handelsspel met meer dan 4 spelers te kunnen spelen.
  • Spelers: 5 - 6
  • Leeftijd: Vanaf 10 jaar
  • Speelduur: +- 90 minuten
  • Kan niet gebruikt worden in combinatie met dozen uit de oudere versie.
  Spécifications
  Merk 999GAMES
  Leeftijd Vanaf 10 jaar
  Leveranciersnummer 999KOL02B
   Chargement en cours
   Chargement en cours