Lassig Green Label Rolltop Backpack - Anthracite

No. d'article A00082504
Flexibel, duurzaam en praktisch, zo kan je de Rolltop Backpack van Lassig best omschrijven. Deze stoere verzorgingsrugzak biedt voldoende plaats voor alle babyspulletjes, maar wanneer je een keertje wat meer moet meenemen, maak je hem snel extra groot. Hiervoor rol je de bovenkant op en creëer je
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 119,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description
Flexibel, duurzaam en praktisch, zo kan je de Rolltop Backpack van Lassig best omschrijven. Deze stoere verzorgingsrugzak biedt voldoende plaats voor alle babyspulletjes, maar wanneer je een keertje wat meer moet meenemen, maak je hem snel extra groot. Hiervoor rol je de bovenkant op en creëer je meteen extra binnenruimte. Om je baby te verschonen onderweg zit er een waterdicht verschoningsmatje bij. Wil je een flesje warm of koud houden, kan dat in de bijgeleverde isothermische flessenhouder. Wanneer je de rugzak niet op je rug draagt, kan je hem ook eenvoudig aan de duwstang van je kinderwagen bevestigen. De Rolltop Backpack is gemaakt uit 100% gerecycleerd polyester van het textielmerk Waste2Wear. Voor deze rugzak zijn 38 PET flessen gerecycleerd, wat dan weer een goede zaak is voor het milieu.
 • Verzorgingsrugzak
 • Verschillende opbergvakken
 • Rolltop opening om extra ruimte te creëren
 • Inclusief: verzorgingsmatje, bevestigingshaakjes, isothermische flessenhouder
 • Eenvoudig te bevestigen aan de duwstang van de kinderwagen
 • Materiaal: buitenkant: 100%  gerecycleerd polyester, voering: 100% gerecycleerd polyester
 • Afmetingen: 30 x 46 x 14,5 cm
 • Capaciteit: 17,5 l (uitgerold: 21,8 l)


Dit Duitse familiebedrijf heeft een filosofie: lässig, wat 'gewoon' of 'casual' betekent. Ze willen producten maken die gewoon handig, gewoon mooi, gewoon leuk en gewoon goed zijn. Maar bij Lässig denken ze niet alleen na over hun producten, ook over hun werknemers en het milieu. Ze willen duurzaam en verantwoord te werk gaan: van het inspecteren van arbeidsomstandigheden tot gerecycleerde materialen gebruiken, en zichzelf blijven verbeteren.

Spécifications
Merk LASSIG
Kleur Grijs
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Omschrijving 2 Anthracite
Description Lassig Green Label Rolltop Backpack - Anthracite
  Chargement en cours
  Chargement en cours