Lassig Green Label Twin Bag - Triangle Olive

No. d'article A00130320
Heb je meerdere kindjes of wil je gewoon extra veel plek om alles mee te nemen? Dan is de Lassig Twin verzorgingstas ideaal! Deze tas ziet er niet alleen leuk en stijlvol uit, maar biedt ook meer dan voldoende plek en opbergvakken voor alle spulletjes van jouw kindjes. De brede opening met rits
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 109,95
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description
Heb je meerdere kindjes of wil je gewoon extra veel plek om alles mee te nemen? Dan is de Lassig Twin verzorgingstas ideaal! Deze tas ziet er niet alleen leuk en stijlvol uit, maar biedt ook meer dan voldoende plek en opbergvakken voor alle spulletjes van jouw kindjes. De brede opening met rits zorgt ervoor dat je altijd een goed overzicht hebt en snel alles terug vindt. Heb je iets dat vuil of nat is geworden, kan je het veilig wegbergen in het waterdichte vak. Wil je je baby onderweg verschonen, neem je het bijgeleverde verschoningsmatje. Verder zit er ook een extra grote isothermische flessenhouder, een fopspeentasje en bevestigingshaakjes voor de kinderwagen in deze handige tas. Als je je handen helemaal vrij wilt hebben, tover je hem in een handomdraai om in een rugzak.
  • Praktische XL verzorgingstas met extra brede opening bovenaan
  • Verschillende opbergvakken, waaronder ook een waterdicht vak
  • Inclusief: verzorgingsmatje, isothermische flessenhouder, fopspeentasje en bevestigingshaakjes
  • Eenvoudig te bevestigen aan de duwstang van de kinderwagen
  • Materiaal: buitenkant en voering: 100% polyester
  • Afmetingen: 41x 32 x 18 cm

Dit Duitse familiebedrijf heeft een filosofie: lässig, wat 'gewoon' of 'casual' betekent. Ze willen producten maken die gewoon handig, gewoon mooi, gewoon leuk en gewoon goed zijn. Maar bij Lässig denken ze niet alleen na over hun producten, ook over hun werknemers en het milieu. Ze willen duurzaam en verantwoord te werk gaan: van het inspecteren van arbeidsomstandigheden tot gerecycleerde materialen gebruiken, en zichzelf blijven verbeteren.

Spécifications
Merk LASSIG
Kleur Groen
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Omschrijving 2 Triangle Olive
Description Lassig Green Label Twin Bag - Triangle Olive
    Chargement en cours
    Chargement en cours