Lassig Lepel 4-pack PP/CELL - Garden Explorer

No. d'article A00134733
Zelfstandig leren eten wordt nog leuker met deze vrolijke lepeltjes van Lassig. De lepeltjes zijn licht en liggen makkelijk in de hand. Bovendien zijn ze gemaakt van een mix van polypropyleen en cellulose en kennen ze daardoor een duurzamer en milieuvriendelijker productieproces dan de klassieke
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 8,50
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Zelfstandig leren eten wordt nog leuker met deze vrolijke lepeltjes van Lassig. De lepeltjes zijn licht en liggen makkelijk in de hand. Bovendien zijn ze gemaakt van een mix van polypropyleen en cellulose en kennen ze daardoor een duurzamer en milieuvriendelijker productieproces dan de klassieke polypropyleen.

  • Set van 4 lepels
  • Geschikt vanaf 6 maanden
  • Materiaal: cellulose en polypropyleen
  • Vaatwasmachine- en microgolfovenbestendig

Dit Duitse familiebedrijf heeft een filosofie: lässig, wat 'gewoon' of 'casual' betekent. Ze willen producten maken die gewoon handig, gewoon mooi, gewoon leuk en gewoon goed zijn. Maar bij Lässig denken ze niet alleen na over hun producten, ook over hun werknemers en het milieu. Ze willen duurzaam en verantwoord te werk gaan: van het inspecteren van arbeidsomstandigheden tot gerecycleerde materialen gebruiken, en zichzelf blijven verbeteren.

Spécifications
Merk LASSIG
Kleur Wit/Beige
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Omschrijving 2 Garden Explorer
Description Lassig Lepel 4-pack PP/CELL - Garden Explorer
    Chargement en cours
    Chargement en cours