Lassig Plate PP/CELL - Garden Explorer

No. d'article A00134729
Schattig bordje met vrolijke print voor de eerste zelfstandige hapjes van je peuter. De anti-slip silicone rand aan de onderkant zorgt er voor dat het bordje beter blijft staan en je kindje gemakkelijker zelf kan eten. Dit bordje is gemaakt van een mix van polypropyleen en cellulose en kent daardoor
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 6,95
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Schattig bordje met vrolijke print voor de eerste zelfstandige hapjes van je peuter. De anti-slip silicone rand aan de onderkant zorgt er voor dat het bordje beter blijft staan en je kindje gemakkelijker zelf kan eten. Dit bordje is gemaakt van een mix van polypropyleen en cellulose en kent daardoor een duurzamer en milieuvriendelijker productieproces dan de klassieke polypropyleen.

  • Geschikt vanaf 6 maanden
  • Met anti-slip rand aan de onderkant
  • Materiaal: cellulose en polypropyleen
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Geschikt voor microgolfoven
  • Afmetingen: Ø 18 cm

Dit Duitse familiebedrijf heeft een filosofie: lässig, wat 'gewoon' of 'casual' betekent. Ze willen producten maken die gewoon handig, gewoon mooi, gewoon leuk en gewoon goed zijn. Maar bij Lässig denken ze niet alleen na over hun producten, ook over hun werknemers en het milieu. Ze willen duurzaam en verantwoord te werk gaan: van het inspecteren van arbeidsomstandigheden tot gerecycleerde materialen gebruiken, en zichzelf blijven verbeteren.

Spécifications
Merk LASSIG
Kleur Wit/Beige
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Omschrijving 2 Garden Explorer
Description Lassig Plate PP/CELL - Garden Explorer
    Chargement en cours
    Chargement en cours