Lego 21188 Het Lamadorp - Lego Minecraft

No. d'article A00207565
Stel jouw Minecraft vaardigheden op de proef met een enorm lamahuis dat open kan! Bouw nog meer coole gebouwen rond de lama, tussen zijn poten of zelfs op zijn rug. Vouw het lamahuis open en ontdek alle leuke kamers. Versier jouw huis en zorg voor de lama's. En wanneer er Pillagers aanvallen, trek
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 116,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.

Fabrikanten: LEGO
Productnaam: LEGO 21188 Minecraft Het lamadorp
Artikelcode: 21188
EAN/UPC-nummer: 5702017156699

Marketing text

Verras Minecraft spelers met een opvallende set waarvan hun vrienden zeker onder de indruk zullen zijn. Dit LEGO Minecraft Het lamadorp (21188) speelgoed combineert Minecraft avonturen met de creativiteit van LEGO stenen tot een enorme, modulaire speel- en displayset voor kinderen vanaf 9 jaar vol leuke personages en dieren uit het spel.

Minecraft spelers passen hun creatieve bouwvaardigheden toe op de echte wereld met deze inspirerende speelset met bekende Minecraft poppetjes: een lamahouder, lamaridder, savanne dorpeling, smiddorpeling, Pillager, Verdediger met speelgoedzwaard, een lama met haar jong en een lammetje. Het grote speelgoedhuis in de vorm van een lama kan open, zodat kinderen de volledig ingerichte kamers kunnen ontdekken en aanpassen. Buiten vinden ze dieren om voor te zorgen en 6 aanpasbare modules die ze rond de lama kunnen plaatsen, tussen zijn poten of zelfs op zijn rug. Wanneer de Pillagers aanvallen, reageren kinderen met hun geheime wapen waarmee ze de grote lama richting de vijandige mobs laten 'spugen'!

Het beroemde spel Minecraft komt tot leven in de verschillende LEGO Minecraft sets. Kinderen beleven urenlang speelpret met de LEGO-versie van bekende plekken, functies en personages uit het spel. Deze speelgoed set biedt kinderen de mogelijkheid om zowel buiten het huis als binnenin te spelen. Het is een origineel cadeau voor Minecraft fans van 9 jaar en ouder, om ze mee te verrassen voor hun verjaardag, kerst of een andere speciale gelegenheid. Afmetingen: de set is ca. 31 cm hoog, 30 cm breed en 30 cm diep
Bevat 1252 onderdelen

Als uw nieuwe LEGO-set onderdelen mist of defecte onderdelen heeft, zal LEGO System A / S deze onderdelen gratis vervangen via onze Bricks & Pieces-service. We streven ernaar om deze gratis vervanging in alle landen beschikbaar te maken, maar behouden ons het recht voor om de beschikbaarheid van de Bricks & Pieces-service op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.
Description

Stel jouw Minecraft vaardigheden op de proef met een enorm lamahuis dat open kan! Bouw nog meer coole gebouwen rond de lama, tussen zijn poten of zelfs op zijn rug. Vouw het lamahuis open en ontdek alle leuke kamers. Versier jouw huis en zorg voor de lama's. En wanneer er Pillagers aanvallen, trek je aan het lipje aan de achterkant van de grote lamakop en kijk je hoe deze richting de vijandige mobs 'spuugt'!

  • Leeftijd: Vanaf 9 jaar
  • Lego Minecraft
  • 1252 onderdelen
Spécifications
Merk LEGO
Leeftijd Vanaf 9 jaar
Omschrijving 2 Lego Minecraft
Description Lego 21188 Het Lamadorp - Lego Minecraft
    Chargement en cours
    Chargement en cours