Lego 42096 Porsche 911 RSR - Lego Technic

No. d'article A00038336
Ontdek het vakmanschap en de innovatieve techniek van één van ’s werelds meest beroemde autofabrikanten. Deze replica werd ontwikkeld in samenwerking met Porsche heeft het krachtige uiterlijk en de zeer herkenbare contouren van een 911 RSR. Deze sportwagen werd speciaal ontworpen om te presteren
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 129,00
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.

Bouw de iconische Porsche 911 RSR Replica!


Dompel je onder in de wereld van de GT endurance races met de Porsche 911 RSR!

Breng een eerbetoon aan een boegbeeld van technisch vernuft met de LEGO® Technic  Porsche 911 RSR. Deze authentieke replica, die werd ontwikkeld in samenwerking met Porsche, geeft het krachtige uiterlijk van de sportwagen weer met zijn scherpe contouren en aerodynamische details, zoals de achtervleugel met 'zwanenhals'-steunen, de verlengde uitlaat en de speciaal ontworpen zijspiegels. Functies zijn onder meer een zichtbaar, werkend differentieel, onafhankelijke vering en een zes-cilinder boxermotor met bewegende zuigers die voor de achteras is geplaatst. De cockpit kan open en is uitgerust met een radarscherm, een werkend stuur, een brandblussersysteem en zelfs een opdruk van het circuit van Laguna Seca op de deur van de coureur. Velgen met zwarte spaken, realistische voor- en achterlichten en het authentieke kleurenschema in wit, rood en zwart met stickerdetails maken dit geweldige LEGO Technic Porsche 911 RSR model helemaal af. Een schitterende blikvanger voor thuis of op kantoor!

Ontdek alle technische snufjes!
Gemaakt voor snelheid!
Ontdek de 6-cilinder motor.
  • Een replica van de Porsche 911 RSR boordevol authentieke onderdelen, zoals een achtervleugel met 'zwanenhals'-steunen, een verlengde uitlaat en speciaal ontworpen zijspiegels, plus velgen met zwarte spaken en realistische voor- en achterlichten. Het model is daarnaast uitgerust met een gedetailleerde cockpit, een werkend differentieel, onafhankelijke vering en een zes-cilinder boxermotor met bewegende zuigers die voor de achteras is geplaatst.
  • Dit verzamelobject heeft een authentiek wit-rood-zwart kleurenschema en is inclusief een stickervel voor extra details.
  • Open de deuren om toegang te krijgen tot de cockpit vol realistische details, inclusief een radarscherm, een werkend stuur, een brandblussersysteem en een opdruk van het circuit van Laguna Seca op de deur van de coureur.
  • Bewonder de zes-cilinder boxermotor met bewegende zuigers.
  • Deze set bevat 1.580 onderdelen.
Description

Ontdek het vakmanschap en de innovatieve techniek van één van ’s werelds meest beroemde autofabrikanten. Deze replica werd ontwikkeld in samenwerking met Porsche heeft het krachtige uiterlijk en de zeer herkenbare contouren van een 911 RSR. Deze sportwagen werd speciaal ontworpen om te presteren tijdens internationale GT endurance races.

Spécifications
Merk LEGO
Leeftijd Vanaf 10 jaar
Leveranciersnummer 42096
Description Lego 42096 Porsche 911 RSR - Lego Technic
    Chargement en cours
    Chargement en cours