Lego 60311 Vuur Stuntmotor - Lego City

No. d'article A00173777
Een Lego stuntmotor met vliegwielfunctie en een minifiguur van het personage Freya McCloud. De speelset bevat een coole motor voor wheelies en spectaculaire stunts hoog in de lucht. Leeftijd: Vanaf 5 jaar Lego City 11 onderdelen
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 7,99
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Fabrikanten: LEGO
Productfamilie: City
Productnaam: LEGO Vuur stuntmotor
Artikelcode: 60311
EAN/UPC-nummer: 5702017024233

Marketing text

Geef het speelplezier van kinderen een boost met deze geweldige LEGO City Vuur stuntmotor (60311) set met een speelgoedmotor met vliegwielfunctie voor het uitvoeren van spectaculaire stunts en een minifiguur van brandweervrouw Freya McCloud uit de tv-serie LEGO City Adventures voor zinderende actie!

Een speelset met iets extra's voor kinderen vanaf 5 jaar!
Bij deze bouwset krijgen kinderen simpele, gedrukte bouwinstructies en Instructions PLUS, onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Met deze interactieve bouwgids met zoom- en draaifuncties worden beginnende LEGO bouwers al snel echte meesterbouwers.

Kinderen beleven volop actie
Met LEGO City Stuntz sets bevinden kinderen zich midden in de actie met vliegwielmotoren, coole voertuigen, realistische bouwwerken en leuke personages voor allerlei fantasierijke rollenspellen, gebaseerd op situaties uit het echte leven. Combineer speelsets uit de LEGO City Stuntz reeks voor nog grotere stuntshows!

Als uw nieuwe LEGO-set onderdelen mist of defecte onderdelen heeft, zal LEGO System A / S deze onderdelen gratis vervangen via onze Bricks & Pieces-service. We streven ernaar om deze gratis vervanging in alle landen beschikbaar te maken, maar behouden ons het recht voor om de beschikbaarheid van de Bricks & Pieces-service op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.
Description

Een Lego stuntmotor met vliegwielfunctie en een minifiguur van het personage Freya McCloud. De speelset bevat een coole motor voor wheelies en spectaculaire stunts hoog in de lucht.

  • Leeftijd: Vanaf 5 jaar
  • Lego City
  • 11 onderdelen
Spécifications
Merk LEGO
Leeftijd Vanaf 5 jaar
Omschrijving 2 Lego City
Description Lego 60311 Vuur Stuntmotor - Lego City
    Chargement en cours
    Chargement en cours